Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

To co rapeři zvládnou v tři a půl minutách, je zde natáhnuto na 106 minut. Soubor naleštěných strojů a koček kroutících se okolo. Totální vítězství formy nad obsahem. Není to zábavné, není to vzrušující, není to úchvatné, není to poučné, nemá to žádnou výpovědní hodnotu o MC, není to prostě nic, ale hlavně, že to je NIGGA. Lepší než tohle je lepší se podívat na na jakékoli Stunt video s mašinama. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve než skončí úvodní titulky je naprosto jasné, co bude vyvrcholením filmu. Mezitím je nudná vycpávka, bez hlubšího významu. Motorky mě nijak výrazně neberou a ani holky mě příliš nezaujaly, takže jsem se dosti nudil. Za kameru a hudbu by to bylo na dvě *, ale! Ten konec je něco příšerného, objímání motorkářů ve mě vyvolává pocity až skoro na zvracení... :-( ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Gangsta-Niggah-bikerz podívaná, která je i přes extra vysokou hladinu adrenalinu a samá černošská herecká esa (Fishburne, Hounsou, Jones, Hardison) až překvapivě nudná a statická. Nevím přesně zda-li to je neschopným rejžou, spícím kameramanem, neinvenčním scénáristou či epileptickým střihačem (možná že od každého trochu), každopádně výsledek je (slušně řečeno) špatný a z daného tématu se dalo vytřískat mnohonásobně víc (typickým příkladem budiž povedené Rychle a zběsile)... Milovníci silničních mašin, nechť si 2-4 * přidají! ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám, tak tam necháme tu trojku. Na jednu stranu se nedá říct, že by se na to nedalo dodívat a s vypnutým mozkem se i na chvíli zabavit. Černošky mají taky něco do sebe a i když radši choppery, i tyhle mašinky ušly. Na druhou stranu - děj = někdy absurdní, někdy trapné, každopádně předvídatelné nula nula nic. Sice jsem nikdy neměl tu čest sedět za řídítky, ale tu jízdu po polňačce na tomhle jim fakt nesežeru. A to je jen ta největší blbost, na kterou narazíte... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Motorkáři jsou takový dvojče rychle a zběsile, samozřejmě až na to, že se tady jezdí na motokách, ale vůbec to nevadí, protože účel pobavit fakt dokonale splní. Možná bych jen vypustil opět takový ty typický problémy a situace černošskejch gangů, který jsou v každým druhým podobným filmu, ale jinak to nedává moc šancí na stěžování, protože závody a všchno kolem toho jsou pěkně svižně natočený a hlavní herci v čele s Fishburnem dobrý. Takže cíl se kterým sem k tomuhle filmu sedal byl splněn. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama