Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (220)

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad je dobrý tak akorát jako základní psychotest na neverbální komunikaci. Má dva výsledky 1) Daný člověk nerozpozná, že tyto "skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace" jsou jen hrané? Že lidé v něm jsou jen špatní herci, které najal Barrandov, aby z diváků dělal blbce? Okej, tak je to naprostý idiot. 2) Není idiot. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hyenismus nejvyššího kalibru, který se nejen pase na cizím neštěstí, ale ještě se opovažuje ty lidi soudit a vnucovat jim ústy pana Musila (který do té doby, než se zamyslíte nad tím, co vlastně říká, zní jako starostlivý sympaťák) vlastní názory na to, jak žít jejich životy. Jestli je to sehrané, nebo ne, to vám nepovím, protože jsem u toho nikdy nevydržel déle než pět minut, ale už jen kadence, se kterou jsou nové díly tohoto pořadu vypouštěny do éteru, leccos naznačuje. ()

Reklama

dkas odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou na služební cestě jsem v TV našel tento "výtečný" pořad. To je opravdu naprosté dno! Viděl jsem zrovna díl, kde se dva tatínci hádali s trenérem, že jim nestaví jejich fotbalový hvězdy. Honza Musil je hrozný moderátor, ale ještě horší jsou ti diváci. To trapné přikyvování, rádoby znalci, fuj, hnus. Nikdy víc :-) ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Barandovskou Soudkyni Barču ještě beru (byť je to komedie sebevětší, občas je to koukatelné), ovšem co má sakra znamenat tohle? Nevím, kam chce TV Barandov ještě dál zajít, než ztratí svou, už tak tenkou autoritu a čest. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

To nemůže bejt normální tohleto. Dva nejlepší přátelé a jedna společná žena, klasický milostný trojuhelník, ale ani jeden z nich neví že to táhne s oběma (s jendím dokonce oficiálně 6 let) a dokonce snad i se svým šéfem, ona si ale jen vybírá toho vhodnějšího rozsévače, mno klasická zlatokopka, taková za to nestojí a kluci na to nepřišli ani jeden, nakonec si tam dají všichni bořečci skoro po tlamě, jaképak to bylo překvapení pro všecky zůčastněné. :-) Sebral bych se a odešel a ji nechtěl už ani vidět, oba ale na to neměli koule jak byli nevyzrálí.. Buzerant Musil jde z lejna do ještě většího lejna, ale jako vodbnorník na mezilidské vtahy tady ještě nebyl ale což když to dobře sype že?! :-) Hnus nad hnus, ale v týhle pokurvený - dekadentní době, kdy jde všecko pomalu do kelu, běžný standart. S tím mohu vyrukovat jen na žumpě zvané Tývý-Barrandov. :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama