Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle válečná (máme tu válku o jeden dům - klidně bych to počítal :D) lovestory s animovanými zvířaty vyděsila. Humor byl trapný, hlavní postava absolutně nesympatická a celé to bylo takové připitomělé. Naštěstí (kupodivu s příchodem romantického příběhu) se to pak zvedlo k lepšímu, válka o dům byla celkem zajímavá, občas to dokonce i pobavilo, záchvaty smíchu se sice nedostavily, ale nevadí. A když dojde k "výhře" jedné strany, tak je to naštěstí pořád fajn. Dokonce i ten Petr byl nakonec sympatický. Takže to naštěstí byl ve finále celkem fajn film. Dokonce to i dopadlo líp, než jsem se z traileru obával. Ještě tu teda je to mínus, že kromě králíků a lidí se tu objevují i jiná zvířata a některá z nich tu jsou naprosto zbytečná (lišáka bych vystřihl úplně), ale jinak se to celkem dá. 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

HBO GO – KIDS – I pro mámu a tátu………….jo, tak to sedí jako králík na pekáč. Bavila se máma, bavil se táta, bavili se všechny děti….sojka neuletí. Dětský (v pointě triviální) příběh, s okouzlující animací a vtipem, který nenechá hladným ani otrlého kamioňáka. Hádám, že zesnulá autorka knižní předlohy měla zcela jiné představy, než je zvířecí Sám doma a dost možná momentálně rotuju v zemi rychlostí králičího běhu, každopádně díky za tuhle salvu soudobé kýčovitosti. Sečteno potrženo: pokud máte děti (dejme tomu 6+) a Poníci nebo Barbie nejsou úplně to pravé ořechové, co zabaví dospělého po náročném pracovním dni, směle sáhněte do téhle nory. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak teda dejme tomu... Když pominu to, že se Gleeson chová jak naprostej retard a Byrenová jako naprostá kráva, dá se na to i v klidu koukat. Velikou předností je určitě po dlouhé době moc pěkný digitální svět králíků i oni samotní, občas nějaká hláška, ale především to, že si to zamilovala moje dcera! A to je asi to nejdůležitější! Je to od srdce a hlavně je to 95 minut domácího klidu! 55% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je nesmírně mile natočený a pohodový film s nadmíru sympatickými zvířecími hrdiny, svižným soundtrackem a nejednou humornou scénou. Bitky mezi Thomasem a zvířátky mi chvílemi evokovaly Verbinského Hon na myš. Líbilo se mi, že byl příběh proložen komentářem vypravěče a ryze kreslenými sekvencemi, které odkazovaly na původní kresby od Beatrix Potterové. I když jde v podstatě o snímek s jednoduchým dějem, u kterého člověk vesměs ví, jak vlastně skončí, tak i přesto mě tento film zaujal a pobavil. Někdy stačí ke spokojenosti prostá jednoduchost, ve které tkví ta nejčistší krása. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(43/2018) / Vcelku neškodná komédia ktorú nad vodou jednoznačne drží Domhnall Gleeson. Z čoho som bol hotový je kombinácia animácie a reálnych hercov, mal som pocit, že sme sa zase posunuli o hodný level vyššie v kvalite. Fóriky inak docela fádne, skôr také žartíky, ale niektoré vyšli, napríklad parádne prasa a tiež story o kohútovi mi otvorila oči :). Znovu tu máme ten typciký nedeľný poobedný kus. (6/10) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • V závěrečných titulcích jsou k vidění dvě mezititulkové filmové scény. (Rominator)
  • Keď Bea (Rose Byrne) s Thomasom (Domhnall Gleeson) hrajú Scrabble, vidno, že Bea zložila slovo "Potter." Beatrix Potter je meno spisovateľky originálneho príbehu o králikovi Petrovi. Po nej je pomenovaná aj hlavná postava (Bea). (Astonko)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama