Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

nudlis 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se na jeden díl díval a musím říct, že i přes všechny možný výhrady, který k pořadu jako takovýmu mám, je fajn, že existuje. Že aspoň občas někdo pomůže a udělá radost lidem, který to maj v životě z různejch důvodů těžký a i když se sami snaží, z různejch důvodů proste nemůžou bydlet jako normální lidi. Čest řemeslníkům že stíhaj i v šibeničních termínech a čest producentům že na to všechno seženou prachy. Tohle je snad jediná "televizní" charita, po který zbyde něco hmatatelnýho a není to jen černá díra na prachy sponzorů, jako některý rádoby charity různejch modelek, "prvních dam" a podobnejch příživníků. ()

kajza80 

všechny recenze uživatele

Mělo to asi jen 3 díly? Nevím jak to stihnou za 5 dní, ale asi se to dá, když v tom americkém staví takové hrady cca za těch 5 dní. Vadí mi, jak na kameru ukazují ničení starého nábytku a ještě si to užívají, přitom by některé kvalitní kusy mohli někomu věnovat,... Je to pro dobrou věc. Ale dalších dílů už se asi nedočkáme. ()

Reklama

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Pokud si dáte za každý product placement panáka, na konci pořadu nebudete vědět o světě. Reklamy zabalené do sladkobolné omáčky roztažené na hodinu a samozřejmě přetínané těmi pravými reklamními spoty. O rekonstrukci se nic nedovíte, to i si buďte jisti, je to jen čistá hra na city s atakem na nákupní podvědomí. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nechápu zdejší hodnocení. Já vím, že je dnes spousta "laciných" reality šou( mnohé ani nejsou opravdové, např. všechny ty sračky s jinak vcelku sympatickým Honzou Musilem), rádoby sladkobolných pořadů a ordinérních estrád, které lezou člověku krkem, ale myslím si, že tento pořad z tohoto rámce výrazně vybočuje. Upřímně i já jsem si myslela, že jde o něco podobného a tak mne vysílání tohoto pořadu dlouho míjelo. Až mne na něj upozornila moje mladší dcera, která i když je malým žabcem, se hodně zajímá o svět okolo sebe. Koukla jsem na jeden díl, druhý, třetí a musím se přiznat, že jsem uchvácena. Jistě je tam spousta patosu, firmy které to sponzorují, to zjevně nedělají zadarmo, ale to je přece úplně fuk. Slouží to dobré věci a Tereza (a to jsem nikdy, ani zamlada nebyla její fanoušek) je úžasná. Tak milá, příjemná, přátelská a navíc jí to fakt moc sluší. Tomáš i Pepíno (ten je úplně snovej chlap -sexy, šikovný, chytrý a má smysl pro humor - takže vlastně ani neexistuje). Všichni odvádějí moc dobrou práci a pomáhají tam, kde to je opravdu potřeba. Navíc nelze upřít pořadu i tu výchovnou stránku. Moje dcery naprosto vyvedla z míry představa, že by neměly každá vlastní pokoj, plnou lednici, svoje nákladné koníčky, lyžovačku v Alpách, potápění v moři a podobně. Že by se o ně tatínek, nebo maminka nestaraly. Znají cenu peněz a ví, že dnes nic není zadarmo, ale toto je opravdu donutilo k zamyšlení. A že je to na jedno brdo, co asi by se tam mělo jinak dít.... Za mne plný počet a Terce a jejímu týmu držím pěsti a přeji jen to nej. PS: koukám na řadu 2019 a jsem z práce Terčina a Pepínova týmu i pomoci MM realit nadšená. Stejně jako klobouk dolů před lidmi, kteří jdou jen tak někam pomáhat. Tento pořad má smysl a je asi tím nejlepším ve svém žánru, co jsem kdy viděla. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem na tento skvost narazil v hospodě již minimálně podruhé, neodpustím si tu trochu zbytečného dštění síry, ač vím, že kritizovat produkci tuzemských televizí je jako nosit dříví do lesa... V principu je smysl pořadu samozřejmě správný a bohulibý, ale provedení je, jako obvykle, pod hranicí tragičnosti, kdy lacině ždímeme emoce a k tomu nás má Terezka zřejmě ještě dojímat... 0% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama