Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 178 h 25 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(227)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní stanice jsou doslova zamořeny béčkovými braky z kriminalistického prostředí. Seriál TV Nova "Specialisté" je však něco ještě otřesnějšího a mám dojem, že vznikl jen proto, aby "hvězdy", které v něm účinkují, měly nějaký job a nepochcípaly hladem. Hlavní představitelé působí komicky (nikoliv však vtipně) a originalita je zde úplně nulové. Ale nenáročný divák, líný myslet si přijde na své. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Smutný ..... Štáfek?....... po 20ti dílech -je to takový český ale místy i docela vtipný a částečně koukatelný Tak měnîm názor - Kuba Štáfek je vlastně fajn - a vlastně mě to celý baví 4 série Bohužel se staly 2 chyby - nechat zemřít jednoho z hlavních hrdinů je scénáristický risk, který tady brutálně nevyšel. No ele fatální se ukázala ne snad ztráta Prachaře, jako spíš příchod Dejdara. Od té doby nekoukatelno. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem zhlédl jeden díl a nevím věru,co na to říct. Zajímalo by mě, kolik kdo co dostal jako honorář. Doufám, že scénáristé napsali toto veledílo pro bono, čiliže zadarmo, protože jinak si nedovedu představit, že by je kdokoli platil. Druhou stránkou je režijní vedení, které neexistuje. Třetí stránkou jsou herecké výkony, které neexistují. Za mě poctivých 18%. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byl otřes.Štáfek je skvělej ve Vyšhradu jako Lavi, ale tady?Nadrženej pubertální "policajt"?A jako rodilého pražáka mě lezou na nervy ty prostřihy jízdy tramvají, nebo autem.Policajti jedou z centra, za chvíli projíždějí Strašnicemi, hned na to střih a jsou ve Vršovicích, střih a jsou v Hloubětíně.Dělejte si prdel z někoho jinýho. Ty dva zloději-mamlasové taky síla.........PROČ? Prosím tvůrce, jejich příbuzné a lidi ze štábu, aby sem necpali ta pětihvězdičková ocenění.Vždyť je to trapas ()

Galerie (1 991)

Zajímavosti (37)

  • David Prachař, kterého nahradí Martin Dejdar, skončil v seriálu kvůli svým ostatním závazkům. „Mám trvalé angažmá v Národním divadle, jsem členem divadla Verze a ve dvou dalších ještě hostuji. A to už nešlo s plným vytížením ve Specialistech nadále spojovat,“ prohlásil herec. [Zdroj: Blesk.cz] (Duoscop)
  • Scénář k jedné epizodě Specialistů má asi sto padesát stran. (Duoscop)
  • Formulace „přestupek pro poškození cizí věci“ neexistuje. Může být buď „přestupek proti majetku“ nebo „trestný čin poškození cizí věci“. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno