Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 177 h 40 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Námět a příběhy/kauzy nebývají vůbec špatné, ale to jen podtrhuje fakt, že jsou převzaté. Zbytek je totiž tak tragicky debilní, že to snad ani není možné, tohle fakt muselo vznikat za pochodu během samotného natáčení, předem nemohlo být připravené, krom převzaté licence, snad vůbec nic. Postavy policistů se chovají naprosto mimózně, mnohdy nesmyslně a snad není díl, kde by mi nepřišlo, že se jako policisté a vyšetřující ve službě nechovají vůbec. Některé herecké výkony a postsynchrony (Prahař!) zní, jak od ochotníků, někdy ani to ne. Je to škoda, ale tenhle projekt je skutečně ukázkově zmršená a zahozená práce. Vzdávám po pátém dílu, který šel už jen letmo proklikat. --- 1,5* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka, když nic jiného nedávají, jsou "Specialisté" celkem fajn. Občas se sice policisté (především ženského pohlaví) chovají neskutečně neprofesionálně a způsobují kiksy, za které by dříve či později letěli, ale v rámci nováckých kriminálek je to určitě ta lepší část tvorby. P.S.: Fascinující, kolik vražd v Praze máme.:-) ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Holt některé české detektivní seriály vypadají jako klonové... Stejní režiséři, podobný vizuál, stylová hudba. Zajímavé je, že tohle je předělávka patnáct let starého německého seriálu. Že to té nově stálo za to. Podle zdejší černoty jsem o ten seriál nechtěl ani zavadit, ale při práci lze poslouchat vše a tak jsem Specialisty (ten název je dost zavádějící) shledal naprosto průměrnými a fádními. 50%. ()

ocypuc odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub Štáfek jako policajt? Tomu snad ani on sám nevěří. Ve druhém díle (a posledním, na který jsem podíval) je nějaký superman skákající po plechových střechách aniž by ho někdo slyšel a pak dělá drsňáka, aby se pachatel přiznal... Není jediný, komu tu roli nevěřím. Spousta nelogických scén, kdy se nedovíme, proč tomu tak je a jak se někdo na ono místo dostal... Tady by nepomohl ani Trojan. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tak dnes jsem zhlédl jeden díl a nevím věru,co na to říct. Zajímalo by mě, kolik kdo co dostal jako honorář. Doufám, že scénáristé napsali toto veledílo pro bono, čiliže zadarmo, protože jinak si nedovedu představit, že by je kdokoli platil. Druhou stránkou je režijní vedení, které neexistuje. Třetí stránkou jsou herecké výkony, které neexistují. Za mě poctivých 18%. ()

Galerie (1 983)

Zajímavosti (37)

  • Natáčelo se na nádraží v Berouně a u nádraží a na bikrosové dráze v Nižboře. (a-ja)
  • Řidič tramvaje sdělil lupičům, že z místa zátarasu popelářským vozem se dá dojet na konečnou v Hloubětíně za patnáct minut. Nejkratší trasa ale ve skutečnosti měří více než 12 kilometrů a tramvaj by tak musela v odpolední špičce jet průměrnou rychlostí více než 50 km/h. Z žádného místa, kudy projíždí linka 18, se nedá takto rychle dojet po kolejích do Hloubětína. (Martin_L)
  • V čase 28:14, když mluví major Strouhal (Martin Dejdar) s podporučíkem Vízkem (Petr Pěknic), jde vidět, že za sebou Petr zavírá branku. V dalším záběru ale stojí před ní a zavírá jí znovu. (Duoscop)

Reklama

Reklama