Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

AD P 

všechny recenze uživatele

No mne ten celý koncept pripadá tak že : vytvorme postavu ala John Wick a dajme to do príbehu ako by od Guya Ritchieho , ale žiaľ celé to je už milión krát obohraté ... Na druhej strane od Scotta očakávame aby sa poriadne predviedol a to tento film spĺňa . Trocha ma sklamal MJW , ten mohol dostať rozhodne viac priestoru , ale za Adkinsa dávam 3*. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak pro úplné idioty, hudba šílená, způsob odvíjení příběhu formou vypravěče - hlavního hrdiny byl vyčpělý už u Deedpoola, nicméně bitky vcelku reálné (to, že hlavní antihrdina vydrží prakticky cokoliv, je už dnes standartní klišé), námět nápaditý a co je hlavní, film se nebere příliš vážně. Místy slušné hlášky, vtipných momentů dost. Není to žádný akční skvost, ale slušná zábava, kterou lehce nadhodnocuji, neb mi zrovna dneska kápla do noty. Za mne 3 a půl hvězdy, tedy tak 70%. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Parodie na svět assasinů z Johna Wicka s cunt mlátičkou Scottem Adkinsem a neznámou Amy Johnston, kterou potřebujeme vídět ve více akčních filmech. JInak se zde ale příliš moc povidá a akce samotná je trestuhodně špatně ozvučená a sázka na jistotu v podobě Michaela Jai Whita je tentokrát značně nevydařená. Působí znuděně a jeho i téměř všechny ostatní akční pasáže vypadají nedotaženě a odflákle. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čistý bulšit s mimóznym obsadením, kvantami klišé, impotentným príbehom a s násilím nanajvýš priemerným. Adkins za mňa ďalší krok do hovna. Keď sa začala rozplietať tá chobotnica a indický ropný magnát bez chrbtovej kosti a ekoaktivisti... to už som zúrivo v čelustiach mágal kábel od slúchadiel. Našťastie to prežili. Fuh, to by bolo teprve síry... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som kukal, že Scott Adkins robil aj scenár a zastrešil aj produkciu, ale prečo nie. Jesse V. Johnson (Avengement, Triple Threat) a Adkins je kombinácia, ktorá v bečkových akčných vodách nemá konkurenciu. Príbeh nieje zlý, Adkins, ktorí tu patrí do spolku zabijakov sa po tom, čo mu zabijú tehotnú ex, vydáva na cestu pomsty. Akurát sa musí presekať cez vlastných parťákov, ktorý nie sú žiadne šparatká. Obsadenie je celkom dobré (okrem akčných mlatiček je tu aj Ray Stevenson), akcie majú šťavu (obzvlášť bitka M.J Wihte / Ray Park vs Adkins stojí za to!). Mihne sa tu aj Martyn Ford, no ten bohužiaľ moc priestoru nedostal. Bavil ma aj voiceover, ktorí tu skvelý sedel s tým Scottovým britským prízvukom a aj hudba tu spravila fajn atmosféru. Pre fanúšikov akcie povinnosť, Scott Adkins je tu v najlepšej forme! P.S.: googlil som tu defenestráciu, tak ako mi odporučil Adkins a nekecal, fakt je to vyhodenie s okna :) 75% - 4* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Když Mike (Scott Adkins) vyslýchá Miltona (David Paymer) v ruském masážním salonu, několikrát ho udeří do obličeje. V následujících záběrech je ručník od krve, ale na Miltonově obličeji není vidět žádné zranění. (Johnny.ARN)
  • Zabijak na motorke (Tim Man) použil nemecký samopal z druhej svetovej vojny MP38/40. (Johnny.ARN)
  • Když se Mike Fallon (Scott Adkins) setká s Charlie Adams (Ashley Greene) v autobuse, je to autobus 150, což je typ Enviro 400, ale když si sednou nahoru, jsou zjevně ve starém autobusu typu Routemaster. (Johnny.ARN)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Reklama

Reklama