Reklama

Reklama

Zabijáci z maloměsta

  • Dánsko Dræberne fra Nibe (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Prudce nekorektní dánská komedie o tom, že najmout si ruského vraha vás vyjde levněji než se rozvést. Otázka zní: stojí to za ty následky? Když hledáte fajnové řemeslníky, Iba a Edwarda rozhodně nevolejte. Jsou to totiž flákači a hochštapleři. I takové řemeslo má ale zlaté dno. Úspory na horší časy utěšeně narůstají, teď ještě vypořádat se s neuspokojivým manželským životem. Jenže rozvod stojí peníze. Spoustu peněz. A Ib s Edwardem nechtějí platit víc, než je nutné. Přichází spásná myšlenka. Na internetu seženete všechno. I ruského nájemného zabijáka. Vražda možná vyjde levněji než rozvod, ale manželky neradno podceňovat... Divoký tanec začíná! (Film Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Filozofující ruský věčně ochlastaný zabiják versus anglicka zabijačka v důchodovém nebo předdůchodvém věku a dva manželské páry, co se rozhodli vyřešit své vztahové krize. Barevnost humoru v tomto firmu je ryzí černá a když čtu v komentářích srovnání s Troškou, říkám si, že tady někdo moc času traví na sluníčku. Prostá a zbytečně nekomplikovaná černohubka dokáže pobavit a své publikum si určitě najde. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Severania to vedia, tentokrát si ukrojili krajec na ktorý nemali... Čierna komédia sa strieda s iróniou, žartovný národnostný aspekt funguje polovičato a samotná myšlienka filmu je v princípe jasná od počiatku. Podtitul filmu by som dal ako manželské problémy po dánsky. Priznávam, že som čakal viac. ()

Reklama

0kozel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo, ale přiznávám, že to rozhodně není pro každého. Ujetý film s černým humorem. Viktor mě několikrát neskutečně pobavil, hlavně scéna s Arabem v taxíku neměla chybu, nečekal bych, že něco takového dá někdo v dnešní době do filmu. Je vidět že na severu umí nejen kriminálky, ale i komedie. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Dánskou kinematografii mám hodně v oblibě, ale tahle ulítlá černá komedie mi moc nesedla. Nejde zrovna o scénáristickou perlu a některé fórky vyzněly dost trapně. Ovšem vidět Nicolase Bro tančit salsu, to byl vskutku nevšední zážitek. Málem jsem se potrhala smíchy. Zkrátka a dobře, hereckému obsazení nelze nic vytknout, všichni zúčastnění předvedli, že mají komediální potenciál. A Søren Malling v roli „důvtipného” kriminalisty mě mistrně utvrdil v tom, že z hlediska inteligence si dánská policie v ničem nezadá s tou naší. (55%) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oblíbenec Ole Bornedal je zpátky a je opět vynikající. Tentokrát si místo hororu střihl velice hořkou a černohumornou komedii řízlou Thrillerem a obě stránky fungují bezvadně. Herecky přesné, hlášky vytříbené, nájemní vrazi úžasní ( na opilého ruského vraha Igora jen tak nezapomenu). Moc dobře jsem se bavil. 80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama