Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (589)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Můj osobní seznam režisérských adeptů na zpracování celovečerního Dead Space se rok od roku utěšeně rozrůstá! Eubank naštěstí ukazuje, že je milovníkem až příliš velkého množství hororových sci-fi z filmového, herního i knižního odvětví na to, aby dokázal pohnojit atmosférické béčko z podmořských hlubin. Hodně dobrá práce a asi si před dvojkou Amnesie ještě jednou zahraju SOMU. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná variace na Vetřelce. Není to tedy úplná bomba, že bych z toho skákal dva metry do vzduchu, ale líbilo se mi to. Tempo výborné už od začátku, atmosféra byla vynikající, potvory děsivé, chvilkami jsem chytal klaustrofobické záchvaty (Viděl jsem Full HD verzi a nemám si na co stěžovat) a dokonce mi ani nevadilo, se dívat na pobíhající v kalhotkách, skoro plešatou Kristen. Škoda jen, že to nebylo více brutálnější, ale jinak super. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jako 99% skoro-lesba bych měla náležitě ocenit, že můžu koukat na druhou skoro-lesbu, Twillight Bellu, která má permanentně vlhký kalhotky a bradavky napínající práskačku. Jako bonus tam má vlhký kalhotky i skoro soukmenovkyně, takže sem se mohla během filmu buď teatrálně prstit a nebo odtrhnout svá šikmá očka od rýsujících se poštěváků a zaměřit se na děj. Buddhožel, sem se fuck zaměřila na děj. Mno v první řadě bych poprosila všechny, co tento snímek přirovnávají k vetřelci, ať si stoupnou do řady a roztáhnou nohy, ať je mohu s rozběhem nakopat do koulí, či do píči. Tohle má k vetřelci asi tak blízko jako já k...chvilka napětí...kozatý blondýně. Pro debily - "Ano, stále mám malá "prsa" a černý vlasy." Sice tu hraje můj oblíbený frantík Vincent Cassel, ale i když se snaží seč to jde, sám to neutáhne. Kristen není úplně marná, to zas ne...Ale to, že si vyholí hlavu z ní prostě druhou Ripleyovou či Connorovou neudělá a tu drsnou holku jí fakt nevěřím. Obludy jsou obludný, jenže jejich výskyt je zahalen erotikou - Jsou vidět na píču. Finální božstvo našeho H.P. Lovecrafta, mocný Cthulhu, je taky vidět dost eroticky - "Ano, pořád myslím jako že na píču" , takže tu nakonec máme maximálně průjemnou záležitost, kde se sice pořád něco děje, ale vidíme hovno. Za vlhký díry mrdnu tři, ale je to těsný, jak kunda dvanáctiletý "panny", co se ocitne " V síti " českýho predátora. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Natlakovaný survival úprk po dně Mariánského příkopu (kam jsme se naposledy podívali s Megem) z ranku hororových béček o příšerách číhajících na obyvatele podmořských stanic jako Leviathan a DS6. Pro kterýžto obsahově, ale nikoli produkčně levný žánr - parazitující dílem na Vetřelci a dílem na Propasti - mám slabost, bohužel tyhle filmy nikdy nenabízely víc než tupou vyvražďovačku se zubatou obludou v atraktivních kulisách. A Pod vodou není výjimka. Nevadí mi, že to nepřináší nic nového, ale že to nepřináší skoro nic zábavného. Má to solidní výpravu, docela sympatický cast, působí to i správně klaustrofobicky, skafandry pěkný a akce/boj o život se rozjíždí už od první scény, ale celou dobu jen sledujete nezajímavé postavy utíkající před nezajímavými monstry. Pár lekaček, výbuchů, vtípků a konec, rozhodně žádné překvapení, vyraznější napětí nebo zapamatovatelná scéna. A přitom by stačilo málo - trochu propracovanější scénář, který by třeba víc rozvinul ty zastírací praktiky zlého korporátu, které se zmiňují jen v titulcích. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celý film sa zlial do jednej masy pokusov o zbesilú záchranu. Niektoré momenty sa po atmosferickej stránke síce vydarili, no boli to len také krátkodobé momenty, zväčša keď bol na scéne bubák. Len škoda, že to bolo vždy utopené v tme. Po obsahovej stránke tu skrátka nebolo nič, čo by aspoň trocha pomohlo pútavosti. A záver taký armagedonovský, ani tu autori moc nepopremýšľali. Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (9)

  • Jakmile se přeživší poprvé oblečou do podvodního skafandru, zapne Paul (T.J. Miller) stavební rádio od firmy DeWalt. (Shr1nK)

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama