Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 14

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Videa (23)

Trailer 14

Recenze (860)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Vizuální orgie, které natřou zadek všelijakým Star Warsům a podobným snímkům. Valerian nenabídne prakticky nic nového, ale dobře se sleduje. Rozhodně uvidíme pár zajímavých stvoření, akci a skvělý vizuál. Nebýt nesympatické kompletní herecké sestavy, šel bych do plného počtu. Duo neladí, záporák nesedí, tvůrci v tomhle případě šlápli hodně vedle.. 6/10 = 69% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem lehce střelenou kosmickou akci a dostal jsem lehce střelenou kosmickou akci. Hlavní dvojku sice netvoří nejsympatičtější pár, ale dalo by se říct, že jejich hašteření většinou funguje. Trojka "holubů" byla jasná už z plakátu, ale pobavila - nějaké vtipné patrony potřebuje každý film podobného ražení. Vizuálně je Valerian působivý a poznávání nových kultur člověka zabaví (filmu vévodí hlavně planeta Mühl - snad jsem název úplně nezkonil) a rasy ostatních civilizací, které se představují buďto hned v úvodní scéně, nebo v průběhu. Příběh je průměr, ale má své světlé okamžiky. V kombinaci s vizuálem však stačí na slabší 4 hvězdičky. P.S: Je tam postava, ve které na 90% uvidíte Babetu z Růžovky... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 180 miliónov $ | Tržby: 225.9 miliónov $ | Čakal som oplzlý, nechutne cirkusoidný vizuál, a to milejšie som bol prekvapený. Valerian Luca Bessona je nápadito, vkusne pestrofarebný vizuálny hurrikán s dynamickým scenárom a nemainstreemovo vyzerajúcou hlavnou dvojicou, ktorá tiež o to viac prekvapí. Fantasitké prostredie. Keby mal film o štipku sofistikovanejší scenár, bola by to plná palba. Dúhovky mi žiaria doteraz. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„OD ZAČÁTKU S NÁMI MANIPULOVALI…“ /// Až dětinsky vyserepetičkovaný, barevný a přeplácený. Duo agentů jako od Kigsmanů, možná víc týnejdžersky atraktivní a Bessonova představa Pandory. Možná… Přeplácanost všeho druhu naštěstí nevohrožuje příběh a já obdivuju tu studnici nápadů – co krok to prd… teda spíš nějaká zajímavost (svět, příšery, živočichové, postavy). Jednoduchej příběh a přepálená stopáž, která ovšem díky těm serepetičkám nemá moc hluchejch míst. Prachsprostá zábava. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiks „Valérian a Laureline“, kterej udělali Jean-Claude Mézières a Pierre Christin, neznám. 2.) Když tvořím dějiny, jdou životy stranou. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Spokojnosť. Áno, marketing bol hrozný, Dane DeHaan je síce fajn, ale viem si predstaviť aj lepší casting a chcelo by to zostrihať aspoň o 15-20 minút, no skvelo sa na to pozerá. Vizuál je úžasný, efekty vrátane rôznych detailov, dizajnu planét a svetov sú vynikajúce a Cara Delevingne konečne poriadne hrá a berie si na seba celú pozornosť. S príbehom na rozdiel od väčšiny problém nemám, má to stále originálnejšiu zápletku než 3/4 marveloviek. Ja by som sa potešil, keby z toho vznikol franchise, ale pri tom box office prepadáku je to asi márne prianie. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (23)

  • Do rolí obyvatel planety Mül byly obsazeny, jak pro mužské, tak pro ženské charaktery, výhradně modelky. A to za účelem ladnosti pohybů. (Charpy)
  • Cara Delevingne nazpívala k filmu píseň „I Feel Everything“, která zazní během závěrečných titulků. (ČSFD)
  • Při návrzích a výrobě Valerianovi lodi Skyjet, filmaři spolupracovali s automobilkou Lexus, jejíž logo Skyjet nese na přední masce. (ElessarDeny)

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama