Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

S tak ošemetným námětem si na Nově poradili skvěle. Možná to někomu přijde zbytečné, ale třeba zrovna teď jsem v šoku z emocí, které tam prýští. Jak se v mžiku změní nasraný a sprostý Slovák z ubytovny na šťastného chlapa, kterému tečou slzy... Asi nemám potřebu koukat na to i dál, ale líbí se mi to. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele

Po prvnim dilu si rikam, ze na dane tema a zanr je to udelane dobre :) Tomu prvnimu dilu bych dala i 5 hvezdicek. Dalsim dilum uz mozna jen tri. Na muj vkus mozna a moc "reality show", ale jinak by to nepritahlo mainstream. Ctyri v tom byli asi vic seriozni, ale i tento zpusob neni spatny. jsem zvedava, jak se to bude vyvijet. Nejvic obdivuju, ze dokazali prenest emoce. Uz u prvniho dilu jsem slzela asi trikrat. Co mi vadi, je urcita prkenost dialogu. Trochu mi to pripada jako amatersti herci v Nebezpecnych vztazich nebo u Soudkyne Barbara a tak jsem dlouho neverila, ze je to opravdu reality show s realnymi lidmi. Pro druhem a tretim dile: zacina to byt hodne podobne, hlavne treti dil me uz prisel takovy, ze uz asi nepotrebuju koukat dal. Pro mladsi holky, co to ceka je to zajimave, ze trochu vic vi, do ceho jdou. ()

Reklama

lake-lake odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy nepovažuju se za puritánku. Ale slyšet od lékařky při vyšetřování rodičky-kolegyně hlášku i směrem k přihlížejícímu budoucímu otci "no, je vidět, že jste p*cali" mě naplňuje takovým hnusem, že jsem ráda, že tyhle věci absolvovat nemusím. Ani v porodnici, ani v televizi. Naprosté dno české "zábavy". ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Cože, do píči? 46%? Watafak? Tady se hodnotící uživatelé kurevsky sekli! Když jsem si Malé lásky vyhledával, moje očekávání nepřevyšovaly 25%. Ja bych snesl třeba nějakou dokumentární minisérii týkající se rození dětí a všech aktérů, přeci jenom se jedná o okamžiky, které se týkají nás všech, nicméně když se podíváme na to, že TV Hovna jsou schopni z takto, a teď si zahraju na světce, vzácné a krásné chvíle pro každou rodinu udělat reality show, tak bych se z toho posral. Představte si, že se po X letech podíváte na záznam pořadu a zjistíte, jak vás matka před televiznm štábem vyprděla na svět za přihlížení statisíců diváků. Taky by mě zajímalo, na základě kterého klíče jsou vybrány rodící matky s jejich samci? Že by klíčový parametr byla debilita a sekundární alkoholismus / exekuce / debilita na druhou? Jak se může matka nechat točit během porodu a ještě se svěřovat s rodinnými problémy aka "nooo, on mě Franta podvedl" nebo "no on Lojza je taková horká hlava (seděl v kriminále)"? Že by v tom hrály roli cinkrlátka? A co jsou zač diváci? Proč tenhle naprosto zkurvenej odpad někdo hltá? Nahlížet někomu skrz trapnej koncept reality show do soukromí, to je fakt v píči - gratuluji, vám, voličům SPD. Já jsem schopnej pochopit cokoliv, ale z tohohle jsem si fakt málem nachcal do trenek. Morální dno všech zůčastněných. Příště navrhuju udělat reality show na téma "Sraní". Ukážu u toho jak si správně utřít prdel a během toho se svěřím, co mě aktuálně trápí. Dodatek: pokračuji v empirickém pozorování Malých lásek, během pěti minut se jeden týpek přiznal, že rok seděl a druhej se stihnul pohádat se svoji matkou přes telefon, následně si objednal pizzu ("místo papriky bych si dal žampiony" váźně pronesl před plzeňskou porodnicí tlustej kokot) a tu konzumoval při pohledu na kontrakce svojí přítelkyně. Do prdele, vždyť tam ani o ty děti nejde. Zkurvený rádoby emotivní osudy naprostejch kokotů, vo to jde. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)
  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)

Reklama

Reklama