Reklama

Reklama

Švýcarák

(festivalový název)
  • USA Swiss Army Man (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hank (Paul Dano), muž vysazený na ostrově, najde na pláži ležící mužské tělo (Daniel Radcliffe). Rozhodne se použít jej jako „pomůcku" při plavbě na pevninu. Když se ale ukáže, že dotyčný muž není zcela mrtev, Hank mu pomůže a spřátelí se s ním. Jeho prostřednictvím se opět seznamuje se světem, jenž na něj čeká... (mac000)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (402)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

No jak tak koukám, leckomu tu jako námět k filozofování o životě stačí prdění a Radcliffova erekce. Neřadím se k puritánům, rád ochutnám lecos, ale tohle bylo prostě za hranou. Skvěle to vystihla holčička na zahradě slovy: ,,to je odporné'' ! Radcliffa nesnáším, ale snad bych ten jeho brýlatý (navíc nazelenalý) xichobličej skousl. Tohle ale prostě nešlo. Marně jsem hledal kousek vtipnosti. Ne.. nebudu tu tedy pět ódy nad netradičním pojetím robinsonády s mrtvolou (útěku ze světa lidí), či polemizovat zda je hlasité prdění na veřejnosti zdravé. Tohle prostě nemělo vůbec vzniknout. A jestli někomu stačí vidět představitele Haryho Pottera v roli prdícího skůtru, tak mně tedy rozhodně ne! Nechápu Redforda, že tohle na jeho fesťáku získalo cenu! Svět je fakt poslední dobou nějakej divnej... Hrdě se přidávám k Verbalovi a jeho hodnocení. - ODPAD ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přemíra Originality a bizárnosti se filmu v žádném případě upřít nedá, ale na mě to bylo nejspíš moc. U Filmu jsem se příliš nebavil, vtipné mi to nepřišlo vůbec, ale najde se zde pár dialogů k zamyšlení a scéna s medvědem je celkem fajn. Úplně za největší highlight považuji melancholický závěr, který ve mne vyvolal emoce a zahraný byl přesně. 60% ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Manny, jestlis neviděl Jurský park, tak víš o životě pěkný hovno." ________ Film, který vás prvním prdem rozesměje, a posledním prdem rozpláče. Nekecám, doposud nikdy jsem neviděl něco tak nekorektně upřímnýho a přitom tak imaginativně magickýho. Zcela bezkonkurenčně nejlepší existenciální feel-good tragikomedie/filozofický buddy-movie/oslava kamarádství co jsem kdy viděl s fekálním humorem, zápletkou a kreativní spontaneitou tak absurdní, že je originální až za hrob (doslova!). Ústřední duo Paul Dano & Daniel Radcliffe jsou bezpochyby nejcharismatičtější filmová dvojka co kdy chodila - a samozřejmě i prděla - po stříbrných plátnech. Inspirativní poselství o tom, že ačkoliv jseš pytel hoven, jsi jedinečný pytel hoven, si musí vzít k srdci snad každý.... Inu, v jednoduchosti je přece krása. Co dodat? Bizár nad bizáry, fakin piece of (f)art! Neskutečně osvobozující a melancholický zážitek. Danielsové jsou šílenci a géniové zároveň. 10 prdů z 10 💚 [#A24RULES!] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se v žádném případě netěšil a čekal jsem, že se budu při hodnocení pohybovat v hodně nízkých hodnotách, když mě ale nějaký snímek dokáže pobavit a rozesmát i proti mé vůli, něco na něm prostě být musí. Pitomost to tedy byla ozrutná, ale Daniel Radcliffe mě tady fakt dostával. Ten ksicht (nemůžu napsat obličej, tady ne), jaký po celou dobu udržoval, a ke kterému přidal občas jako bonus pološílený, zubatý úsměv, stál opravdu minimálně za hvězdičku sám o sobě. Od dnešního dne už se nikdy nebudu dívat na nekrofily jako na úchyláky, vůbec jsem netušil, kolik kvalitní zábavy se dá užít s mrtvolou. Jen ten závěr mě docela zklamal, jinak bych na hodnocení možná i přitlačil. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Často není dobré vědět, do čeho člověk jde, ale tady se nějaká příprava hodí, alespon zhlédnutí traileru, aby divák věděl, do čeho asi jde - film o prdící mrtvole. Nicméně to je jen začátek neuvěřitelného, bizarního a přesto krásného filmu o přátelství. Pro mě to je tak na 70 %, ale na 4* to vytáhla úžasná "popcorn song" montáž. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (14)

  • Daniel Radcliffe film propagoval v Los Angeles a New Yorku spolu s figurínou Mannyho. Společně se zúčastnili nejen rozhovorů a setkání s fanoušky, ale také třeba jízdy na horské dráze. (Hal_Moore)

Související novinky

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Reklama

Reklama