Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (293)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Srážka s láskou mi místy velice okatě připomínala převrácenou verzi Pretty Woman - ať už to bylo skrze píseň It Must Have Been Love od Roxette nebo čistě kvůli titulní dvojici, která si akorát oproti PW vyměnila jistým způsobem role, aby ve filmu vynikla ženská emancipace. Jak Theron, tak i Rogen to zahráli pěkně, byla mezi nimi chemie a při některých scénách či fyzických gazích jsem se upřímně zasmál - nejvíce mě dostala sekvence s "Molly". Celou dobu mi však přišlo, že tomu chybělo něco zásadního, co by mě přinutilo, abych si na film vzpomněl i za týden. Nicméně jako milá, sympaticky natočená oddychovka na odpoledne je tento snímek ideální. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s produkcie Goldebrg / Rogen a tento krát sa k ním pripojila aj Charlize, ktorú mám tiež celkom rád. Čakal som ďalšiu blbinu ako je od Rogena zvykom, ale nakoniec som bol celkom milo prekvapení serióznymi postavami a príbehom. Medzi Rogenom a Theron to celkom klapalo, vtipne scény nechýbajú a celkovo sa jedna o pohodový film, na ktorý sa veľmi príjemne pozerá. Jeden s tých filmov ktorý nie je výborný, ale ponuka skvelé postavy a hercov, ktorý nenudia a zabavia. 75% - 4* ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Toto je prezidentský úsmev, ukázať zuby, opozdený smiech, aáá toto je môj skutočný smiech..." Nenechám si ujsť žiadny dobrý film s Ch. Theron, ktorá má neskutočný talent a dokáže zahrať všetko tak dokonale a presvedčivo, až sa nečudujete, že je momentálne najžiadanejšia herečka v Hollywoode. Humor je dobrý, schválne nepíšem výborný, pretože každý to vníma inak a nájdu sa aj slabšie vtípky no netlačí zbytočne na pílu a nechce byť vtipný za každú cenu, čo si cením. S. Rogen je klasik od ktorého viete úplne presne, čo máte čakať a Charlize samozrejme príjemne prekvapila hlavne tých, ktorí si mysleli, že komédia nebude pre ňu. Dokázala, že opak je pravdou. Veľmi príjemná romantická komédia. 80%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době skvělá romantická komedie, kde vládne charismatická Charlize Theron a typicky správně ujetý Seth Rogen. Film nejvíce těží z nápadu a samotné chemie mezi ústředními hrdiny. Theron kandiduje na prezidentku a Rogen nemá práci, styl ani vychování. Největší highlight je sjetá Charlize Theron vyjednávající s teroristy a Sethova výbava drog při security prohlídce. Velmi dobré, svěží i milé. 80% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tradiční šablona romantické komedie, opírající se o nekonvenční páreček, kterému tu chemii přece jenom uvěříte. I když o fous… Dospělácké sexuální vtipy, drogy, občasná přímočará lidská úpřimnost a ještě něco další ji lehce pomáhají před zapadnutím do zapomenutelné žánrové šedi. Tím něčím dalším je Charlize, při pohledou na kterou místama přestáváte vnímat, co její postava říká (a je vám to jedno). ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama