Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tak nízke hodnotenie som skôr očakával mumlajúcu Kidmanku zdeptanú niekde na posteli v dlhých, nič neriešiacich záberoch. Ale máme tu naopak svižné krimi, ktoré nad priemer dostávajú dve kvalitne nakrútené lúpeže banky. Na druhú stranu ale nechronologické rozprávanie zase film mierne brzdí, namiesto toho, aby ho robilo ešte zaujímavejším, čo bol určite aj zámer tvorcov. Ničiteľka ale aj napriek kvalitám nie je ten typ filmu, k akému by ste sa radi vracali, čo je vzhľadom na žáner tak trochu sklamanie. Ale určite by som si Ničiteľku rád pozrel v kine, kde by určite vynikla lepšie aj tá atmosféra LA. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je velice nesympatické stvoření s naprosto nelogickým chováním a slovníkem hodným posledního dlaždiče, těžko s ní soucítit. Hopsání z přítomnosti do minulosti, sem tam, sem tam, mi tentokrát vůbec nesedlo a celkový dojem mizerný. Táhlo se to šíleně a měla jsem problém vydržet do konce. Když má v hlavě prázdno filmová postava, je to smutné, když tentýž problém mají scénáristé, je to tragické. Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že si ten potácející zombík zpackal svůj život sám a nikoho k tomu vlastně nepotřeboval. P.S. Pokud ženu nepřiměje začít znovu žít ani narození vlastního dítěte, něco není v pořádku. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Sto minut koukáte na nesympatickou postavu(y) v krajně nesympatických lokalitách LA (aniž by to mělo atmosféru a mystérium Nightcrawlera), a ke konci se film snaží vysvětlit její ztroskotanecký stav, dodat jí lidský rozměr a překvapit jednou formální scénáristickou drobností. Což dostatečně nevytáhne z nevzrušivého diváckého zážitku. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ničitelka dobré nálady, Nicol humus Kidchlap si tu hraje na nějakou brutální Nikitu nebo snad Domino nebo nevim, ani nemusela být namaskovaná, leč její držka neznala hranic už od samého výskytu v TV..připomínalo mi to Bad grandpa od Jackass, akorát že bez vtipu, vkusu, akce..bez ničeho. Tenhle film připomíná vyflusnutej hlen, starýho, špinavýho vidláka, co vysedáva u pumpy v texasu a žvejká slámu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Aj z N. Kidman sa snažili „spraviť svojráznu policajnú hrdinku“. Ja viem, to je silný výraz. Vytvorená atmosféra pre príbeh je aj viac-menej v poriadku, ale ten samotný príbeh nie je šikovne využitý pre filmové účely. Časovanie preskakovania medzi minulosťou a súčasnosťou nie je zlá, ale mohla byť aj lepšia. Veľmi pomalé tempo na 2 hodiny. N. Kidman kvôli filmovej roli ešte ani raz nevypadala tak zle. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama