Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, že tato komedie není obludně naivní, nicméně můžeme jí to hravě odpustit, jelikož se jí podařilo zkombinovat nadsázku, lehkost a alespoň v základech příběh, který neurazí. Pokoukání na Marka Wahlberga a Rose Byrne bylo velmi příjemné, projevovali se tak akorát sladce a sympaticky, aby film jako celek dokázal pohladit a přitom člověka nezadávil cukrem. Trnem v oku je pouze značně přepálená závěrečná pětiminutovka. 7/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍME SE SMÍŘIT S TÍM, ŽE JSME UDĚLALI HROZNOU CHYBU A NÁŠ ŽIVOT NEBUDE STÁT ZA NIC...“ /// Strasti i slasti pěstounský péče. V tempu a celkem ftipně podaný, páč prej je to hlavně vo tom, zachovat si v těhle situacích smysl pro humor. A že týhle sympatický dvojici (Wahlberg – Byrne) často do smíchu není… Film pro ty citlivější, kteří parchanty neberou jako přítěž a třeba by někdy sami… A že je konec sladkej jak hovno z nutrie? Tak schválně - řekněte „RODINA!“ (Nejde to? Tak si pořiď psa…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Soud nás prohlásil za rodinu. 3.) instantfamily.org 4.) Thx za titule ,,lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film sa zlieza po lane menom roky 80. a 90. pričom tomu napomáha aj score od Michaela Andrewsa. Takýchto snímkov vzniká v dnešnej dobe síce dostatok, ale tento má presne to nostalgické štylizovanie rokov minulých. A to sú veľké plusy. Hlavne pre nás deti tej spomínanej doby. A to nehovorím o dostatku kapesníčkov, ktoré si budete musieť v záverečnej dvadsaťminútovke zaobstarať. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $67,363,237Tržby Celosvetovo $120,556,201Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,278,725Tržby za predaj DVD v USA $2,274,808║ Pre tento krát taká stráviteľnejšia komédia, kde to našťastie funguje hlavne dejovo. Pobaví a má to aj nejaký ten dramatický podtext. /60%/ ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Necakany zazitok. Necakany, lebo o filme som sa dozvedel asi 10 min pred jeho spustenim. Film pobavil, prinutil sa aj trochu zamysliet, vdaka comu si niekto uvedomi ake ma stastie. Novovzniknutej rodinke sa neda nefandit. Podporna skupiny nemala chybu, strasne ma bavili useky s tymi ludmi. Wahlberg mi tam pasoval, s Byrne zahrali pekny parik. Deti boli fakt ako z filmu. Jeden teengeger, druhy citlivy truhlik, treti uplny exot. Takymto filmom sa tazko nieco vytkne, takze za mna jednoznacne hodnotenie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama