Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (210)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Černýmu panterovy umlátili tátu a tak v řadách policie čistí ulice o něco důkladněji než jeho kolegové a radši padouchy ukončí, než aby je vzal do vazby. Ideální člověk pro hoňku po Manhattanu se dvěma zloději, kteří postříleli osm policajtů a zmizeli s padesáti kily neřezaného kokainu. Akční klasika (přestřelky jsou pěkně přehledné, honičky svižné) v druhé půli malinko změní směr a je mnohem chytřejší než se na první pohled zdálo. Hlavně stále skvěle odsypá. Morální závěr paradoxně z hlavního hrdiny vůbec nedělá dobrého člověka jako spíš skvěle fungující stroj sloužící k prosazování moderního světového řádu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od 21 bridges jsem příliš nečekal, ale ve výsledku příjemné překvapení, které jede ve stylu 90´s Cop korupčních krimi thrillerů, kde exceluje Black Panther. Příběh se zaměřuje na 2 zloděje, kteří jdou ukrást 30 kilo kokainu, ovšem naleznou tam 300 kg a nečekaně je tam vyruší policejní jednotka a skončí to brutální přestřelkou s 8 mrtvými policisty. Na scénu přijíždí Detektiv Chadwick Boseman, který nechá uzavřít celý Manhattan a má 5 hodin na to, aby vrahy policajtů dopadl. Film je velmi intenzivní od začátku do konce, v tempu nepolevuje a řítí se dopředu jako 300 km jedoucí vlak, disponuje parádní hudbou, solidní akcí a dobrou dávkou napětí, která v závěru přinese i zajímavé rozuzlení. Dnes se už moc podobné filmy netočí, je to spíše záležitost minulé dekády, takže jsem si v kině film užíval. 8/10. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Film zaštítěný čínským finančním kapitálem vykazuje podivuhodnou příchylnost k éře let 90.tých. Neohrožený hlavní hrdina, který jde zločinu a korupci tvrdě po krku a nerozhází ho nic, ani jeho podivní kolegové. Sienna Miller ve fázi poctivého milf rozkladu, ale kupodivu její postava do filmu sedí. Místo nějakého promyšlenější reflexe systémového problému korupce se tvůrci spokojí s akční eskapádou. Jenže přiznejme si, tvůrcům jdou akční filmy skvěle, film neškobrtne od začátku do konce, motivace postav, charaktery jasně a dobře podány, vizuálně taky nadprůměr. Scénář není nic objevného, ale plní co si předsevzal mnohem lépe, než celá řada jeho žánrových konkurentů. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pár detailů tomu trošku kazí reputaci, ale to je tak všechno z výhrad. Když se totiž sejde příjemná stopáž, solidní akce, pěkný scénář a nadprůměrné tempo, nemůže z toho vyjít nic než super film. Moc jsem nečekal a přitom dostal parádní příběh o slušném policajtovi mezi gangstery a zkorumpovanými fízly. 85% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"21 Bridges" je nakoniec lepším filmom, než som od neho čakal. Myslel som si, že pôjde o jednoduchý thriller, kde budeme mať policajta, ktorý loví zločincov v časovom limite, no film sa postupne posunie na oveľa vyšší level a jeho úroveň vysoko stúpne. A ku koncu som už len fascinovane sledoval a čakal aké vlastne bude finále. Pretože tieto postavy ma od začiatku držali. V prvom rade je treba povedať, že Chadwick Boseman je excelentný v tomto filme. Od začiatku som mu fandil. Je chytrý, je pohotový a jeho dôvody na boj proti zločinu a obzvlášť drogám sú veľmi pádne. A všetky scénky s ním ma bavili. Sienna Miller je tiež veľmi dobrá. Herecky to dala na výbornú. Problémy s filmom sa trošku postupne objavia, no nemôžem povedať, že by zlyhávala atmosféra. Tá je po celú dobu skvelá. Plus je skvelé vidieť ako proste kopec zlých náhod vyústi v niečo, čo reálne nikto nechcel. Postupne však pochopíte, že je za tým všetkým niečo viac, a že tých 300 kilo kokaínu, ktoré sa tam na začiatku objavili budú dôležitejšie, než sa na prvý pohľad zdajú. Ono často nie je dôležitý zločin ako taký, než to čo tomu zločinu predchádzalo. A to je aj otázka, ktorá sa vo finále ukáže. Nebudem veľa prezrádzať, no myslím si, že postupne prídete na to, ktoré postavy sú v čom zapletené a čo za tým všetkým vlastne je. A keď si človek vypočuje dôvody, nemôžem povedať, že tomu nerozumiem. Ale súčasne viem, že tadiaľto cesta nevedie. Ak chcete mať dobrý policajný krimi thriller, myslím si, že tento film vás dostatočne uspokojí. Je zaujímavejší, než sa na prvý pohľad zdá a rozhodne má čo svojim divákom ponúknuť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno