Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (210)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode krimi o zlých policajtoch, drogách a dvoch vycvičených strelcoch, ktorý z fízlov spravili počítačovú hru. Čierny panter na infúzkach behá jak za mlada a je neoblomný vo svojom presvedčení. Cheaty na neobmedzenú muníciu si však mohli odpustiť. Celkovo to neurazí, je to pomerne svižne natočené, len ten príbeh a dialógy sú už dosť prefláknuté. Keď ale nemáte čo a akurát sa vám nechce šklbať kotlety, kľudne po tom siahnite. 3 z 5 ()

choze 

všechny recenze uživatele

Do pořádného policajtského fláku Ayerovského ražení tomu chybí prokreslenější postavy a vztahy, ale děj i dialogy mají švih, jaký jsem po nevýrazném trajleru nečekal, a ani o dobrou akci není nouze. Hrdina je zprvu sympatický tím, že se zjevnou chutí střílí zločince, a později tím, že místo střílení přemýšlí a na konci má zajímavé dilema. Ostatní policajtské postavy jsou ale až do finále jen na okrasu, v tomhle směru je to postavené blbě. Že se to odehrává prakticky celé během jedné noci na omezeném prostoru je samozřejmě plus. Překvapivě zábavný krimithriller. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, akční jednohubka, která na první pohled vypadá dost průměrně, no při hlubším pohledu je vidět, že je to detailně a charakterově vypiplané dílo, které je podle mě dost podhodnocené. Chadwick Boseman si od Black Pantera odskočil do 21 bridges zahrát uznávaného, cílevědomého detektiva, který dostane na krk případ drogového přepadení, ale ke konci se ukazuje, že všechno není tak, jak se zdá. Má to drajv od začátku do konce, za mě téměř žádné hluché místa a pořád se někde střílí, utíká, vyšetřuje a film nestíhá nudit. Akčních scén je více než dost, jsou krásně a přehledně natočené, ale pořád zachovávají autentičnost a nejsou přitažené za vlasy. Nechybí ani větší hloubka tématu, korupce policistů a drastické rozuzlení na závěr, kdy čím dále film postupuje, tím víc mě to vtáhlo. Taylor Kitsch a J.K. Simmons jsou už jenom třešničky na už tak dost povedeném filmu a za mě je to jedna z nejlepších žánrovek za poslední dobu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ultra tuctovka z policajného prostredia, ktorá dostala kvalitné opečovanie. Ak máte chuť na jednoduchú akčnú honičku, tak ste našli svojho adepta. Zápletka neprekvapivá, prekuknutá od prvej prestrelky. Tvorcovia neskúsili vytvoriť nič nové. Nahnali tam jedného aktuálne marvelovsky cool herca, jedného oscarovského herca, jednu bývalú ultra sexy kosť a dúfali, že pri tých všetkých výstreloch sa stratí tá dejová podpriemernosť. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Chadwicka Bosemana poznám iba ako čierneho kocúra s wakandy, ale tu v úlohe detektíva ma celkom prekvapil a aj bavil. A bavil ma aj príbeh, ktorý až do konca mal čo ponúknuť. Síce sme ho tu mali v rôznych filmoch už milión krát, veľkým plusom tejto detektívky od produkujúcich bratov Russových (Avengers:Engame) je herecké obsadenie. Okrem Bosemana sa vo vedľajších úlohách predstaví napríklad J.K Simmonds, Sienna Miller alebo Taylor Kitsh. No najväčším plusom celého filmu je jednoznačne tempo filmu, pretože od prepadnutia sa film až do konca nezastaví a pri malej minutáži, to celkom rýchlo odsýpa. Kvalitne je natočené aj akcia a dobre prestrelky tiež nechýbajú. Spokojnosť. 75% - 4* ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama