Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postava filmu Eliška s tváří Ester Geislerové, má svatbu a čeká na svůj velký moment. Namísto svého „ano“ ale ženich řekne „ne“ a od oltáře uteče. Naštěstí má zdrcená Eliška skvělou kamarádku s jasným receptem, co je potřeba dělat. Ona sama střídá kluky jako ponožky a proto hned založí Elišce profil na osvědčené seznamce. Té to není příliš po chuti, ale je jí už 35 let, je single a má strach, aby jí neujel vlak. A chce vzít život pevněji do svých rukou. Vrhá se proto do randění naslepo a mezi řadou katastrofických schůzek zkusí najít novou lásku. Zároveň se musí rychle přestěhovat a jedinou možností je bydlet společně s nevlastním bratrem, podivínem, který pěstuje na střeše včely a který ji doma nechce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (226)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Rozmohl se nám tady takový nešvar, řečeno slovy klasika. Ano, po vzoru svých většinou západních kolegů se čeští tvůrci snaží natočit něco, co se něčemu bude podobat, ale většinou z toho vznikne podobný paskvil, jako je Lovení - už ten debilní název dává tušit něčemu příšernému. Jediný kdo zde stojí za zmínku, je Geislerová, ale bohužel hraje podle imbecilních not, takže vlastně nehraje. Světlejší chvilky má i Prachař, ale tím jsem obsah mé jedné hvězdičky vyčerpal. Pak už je to jenom šílenost ve stylu Kameňák - afektovaná kráva Žilková, které se stala herečkou bůhvíproč, neznámá blbka Evelyn Kramerová a Martin Písařík, který se už x let nemůže rozhodnout, zda dělat zpěváka nebo herce na plný úvazek, tak radši dělá obojí na hovno.................................moje hodnocení = 2 z 10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tuctové ingredience, nepřirozenost, zaměnitelný popík, jeden ťažký guľomet a brutální zkratky k naplnění těch nejprofláklejších žánrových šablon (krize zhruba v osmé desetině stopáže a následně se někam běží). Opravdu se čeká, že je divák naiva, který netuší, že pod svícnem bude největší tma a středy nemusí patřit jen tomu jedinému? Cílovka asi spokojená, ale mě chvílemi přepadaly stavy Pleslova Jarouška.. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romantická slaďárná, která nic originálního nenabídne. Ester Geislerová je v roli Elišky nesnesitelná a protivná. Kuba Prachařů byl na celém filmu nejelepší a to jsem se jeho obsazení troche bála. Nakonec mile překvapil. Příběh není ničím zajímavý, nic originálního. Zasmála jsem se tak 3x za celý film. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Janák poslední roky funguje mnohem lépe, když si scénář nepíše sám (viz jeho vánoční pohádky pro Českou televizi). Tohle je totiž bláznivina, která ani nemá jasně definovanou cílovou skupinu, protože takoví třicátníci jako hlavní hrdinové ve skutečném světě doufám neexistují. Ester navíc není tak dobrá herečka jako její starší sestra a divák jejímu snažení vlastně ani nefandí. Plusové body si ale vysloužil Pleslův roztomilý narkoleptik. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Další Janákův sterilní nesmysl, který z naprosté zoufalosti pomohla pozvednout Evelyn Kramerová. Ona by to opět sice mohla být vděčná divácká romkom plná vítanných stereotypů o děvčeti, které dostalo kopačky během svatebního obřadu. Ale to by hlavní roli nesměla hrát Ester jako leklou rybu a scénář by musel dávat smysl. Náhody, omyly, sny, to vše je spatlané na jedné hromadě a každá další zákruta dusí. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (13)

  • Film je kompletně natočený v Pardubicích. Točilo se od 2. října do 1. listopadu 2018. (Duoscop)
  • Nebezpečnou scénu, kdy Richard (Jakub Prachař) šplhá do 3. patra za Páťou, zahrál herec bez kaskadéra. Režisér se ptal, jestli nemá závratě, na to mu prý Prachař odpověděl, že se to uvidí při natáčení a po vzoru filmových velikánů (Moore, Belmondo) se vrhl na kaskadéřinu. Scénu natáčeli celou noc a herec musel lézt nahoru asi 10x. Byl při ní přivázaný na laně a na konci už nemohl. (Tonula)

Reklama

Reklama