Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třída pražské konzervatoře má na letním soustředění za úkol nazkoušet Starce na chmelu v původní muzikálové podobě. Na výsledku závisí jejich budoucí kariérní život. Studenti jsou ze začátku znechucení, že se budou věnovat klasickému českému muzikálu. Během zkoušení je pohltí kouzlo Starců, ale nechtějí se spokojit se starou choreografií. Do svého nastudování přidají prvky klasického tance, ale i street dance, hip-hop či pohybové divadlo. Neúnavně budují muzikálové představení, do kterého vkládají veškerou svou energii, odvahu a talent.Termín představení se neúprosně blíží a v sázce je mnoho. Úspěch může znamenat vytoužený začátek cesty za uměleckým snem... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

zette 

všechny recenze uživatele

Zde jsem necekal vubec nic a nakonec jsem byl celkem mile prekvapeny. Do Starcu na chmelu to ma samozrejme daleko, ale pisnicky jsou stejne a dobre je zvladnuta i choreografie. Mlade holky hezke, kluci sikovni..., neni duvod tento film nejak topit. Z hercu se mi nejvice zamlouval Polivka, naopak Kerekes a Vojtek mi zde moc nesedeli. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ono se na tuhle šikovnou partu sice hezky dívá, na několik dívčin obzvlášť, ovšem se zbytkem už je to horší. Ano, banda studentů konzervatoře má na soustředění kdesi na venkově nastudovat divadelní představení muzikálu Starci na chmelu. Nejprve nad klasikou ohrnují nos, postupně však propadnou jejímu kouzlu, takže z toho i onoho plynou nejrůznější situace, jinak ale pořádné téma chybí. Nic moc třecích ploch na nás nevyskočí, až tak nějak doputujeme do finále, které vyvrcholí omlouváním se a polepšováním. Všechny zvraty jsou umělé, postavy působí papírově. A tanečně-pěvecké scény jsou překvapivě velmi nezajímavé a bídně nasnímané. Celkově to ale neurazí. Tedy až na zrzavé herecké dřevo Mišíka, který na klavíru hraje úplně jiné tóny. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Proč se musíme dívat na protekční děti? To opravdu nemáme žádné jiné, mladé talenty, kteří nenosí slavné příjmení? Bez ohledu na to jde o další zbytečný film s nějakou přidanou hodnotou (obsah, hudba, tanec, herecké výkony). Líbila se mi jen Vica (jako vždycky) a Roman. Kornova role rovněž zbytečná. Bylo to pro mě dokonce zbytečných osmdesát minut, i když se potím v posteli a mohu se na filmy dívat libovolně dlouho. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Fajn, takže Muzikál? Hodně se tam o něm mluví a dokonce dojde i na čtyři výstupy (z toho jeden 2x), které jsou vcelku zajímavé. Pardon, ale stejně mi toho přijde nějak málo. A zbytek? Fádní zápletka, kterou normálně vymýšlí scénárista Ulice, ze které se dozvíte třeba to, že Petr Kotvald je otcem Adama Mišíka. Jasně. Čekal jsem pohodový letní příběh a dostal jen nezajímavou lovestory s tanečními vsuvkami, kde naštěstí všichni, co zde účinkují nejsou dřevění a prostředí je pěkné. Ale nedá se to nazvat jinak, než Promarněná šance. 30% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch mnoha poetických, až lehce ezoterických filmíků, kterými novodobá česká filmografie disponuje (př. Hany, Laputa, ...). Tahle sorta filmů se snaží být jako těžce artový film a tudíž to není pro šiřší obecenstvo. Je to spíše pro ty, kteří mají rádi psychologii a poetické konverzační blábolení. Tak přesně v těchto vodách pluje i tento (ne tolik zdařilý) "Muzikál." ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama