Reklama

Reklama

Tvůj syn

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozzuřený otec je připravený na odplatu. Někdo přece bezdůvodně napadl jeho syna a ten teď v nemocnici bojuje o život...  Když skončí Marcos (Pol Monen) v kómatu kvůli napadení neznámými pachateli a policie nepracuje tak, jak si jeho otec Dr. Jimenéz (Jose Coronado) představuje, rozhodne se, že si pachatele najde sám a postará se o to, aby trpěli stejně tak, jako jeho syn. A to bez ohledu na důsledky. Jenže jak až daleko je ochoten zajít, aby zjistil pravdu? (Tejkina)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (43)

emma53 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem ani nemukala, jakou to mělo výbornou atmosféru. Jose Coronado byl vynikající, jeho emoce se mu daly číst z výrazu obličeje. Lékař který by měl být podstatou rozvážný se dostal do nelehké situace a já jsem přemýšlela, jestli ho mám odsoudit a nebo prožívat jeho vnitřní boj s ním. Závěrečná část byla strhující, ačkoliv samotný film měl spíš pomalejší spád. Kdo je to ten Miguel Ángel Vivas ? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Španělsko/francouzský revenge drama. Nepohrdnu krvavou revenge jízdou ale tohle je o něčem úplně jiným. Tohle je spíš o psychologii postavy otce. Film má svoje tempo a pomalej styl vyprávění a proto to nejspíš nesedne každýmu. Mě to ale sedlo. Má to takovej lidskej, dobře zahranej(role otce) ale hlavně uvěřitelnej a silnej příběh. Bacha SPOILER nebo spíš otázka obsahující menší spoiler. Který z těch dvou videí bylo těžší pro otce Marcuse vidět ? ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa ubrániť pocitu, že niektoré situácie okolo hlavnej postavy už prekročili únosnú mieru okatosti dramatického nátlaku na diváka, no i napriek tomu sa na to pozeralo výborne. Myslím, že to má na svedomí hlavne to civilné vyznenie a pomerne ľahké vcítenie sa do hlavnej postavy. Nadpriemer. 75/100 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Miguel Angel Vivas španělský talent, který má za sebou kidnap pecku Secuestrados a řemeslně zručný horor Extinction nyní přichází s Revenge dramatem říznutý Thrillerem a je to jeho nejlepší dosavadní film. Příběh se zaměřuje na doktora, jehož syna přivezou do nemocnice brutálně zmláceného téměř na půl mrtvého a jelikož Policie prd dělá rozhodne se viníky najít sám. Celý film táhne herecký výkon Joseho Coronada a byť se film nese v pomalejším duchu, vtáhne divákovou pozornost už od začátku a servíruje velmi autentickou a dusnou atmosféru s nečekaně ostrým finále ( Ano dojde i na Rape) a šokujícím zvratem v závěru. Highlightem je také scéna na toaletách či záběr zmlácení syna, při kterém Vám bude až fyzicky nepříjemně. Hoho Španělé jsou opět ve formě. 80% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Má to pěknej vizuál, ale celý to stojí jen na tom, že spolu ty lidi málo mluví. Včetně tech úplně nejbližších- otce s dcerou. Nad údajnou neochotou konat ze strany španělské policie se snad raději ani nebudu zamýšlet- to mi přijde naprosto absurdní, jak to tady vykreslili. Kdyby tyhle dvě věci zafungovaly tak, jak si představuju, že obvykle fungují v reále, tak by se nerozjela ta spirála násilí, o které ten film pojednává. Buď je to přiznané sci-fi, nebo si potřebuju představit, že se to takhle mohlo odehrát. O Tvém synovi ani jedno z toho neplatí. Takže za mě NE. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v španielskych mestách Madrid a Sevilla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama