Reklama

Reklama

Don't Knock Twice

Trailer

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch chce Jess (Katee Sackhoff) získať späť svoju dcéru. Chloe (Lucy Boynton) však z tejto správy nie je vôbec nadšená, keďže matka pri nej nebola vtedy, keď ju najviac potrebovala. Svojou nerozvážnosťou sa však Chloe dostane do problémov. Zaklope dvakrát na dvere domu, v ktorom býva stará čarodejnica, a tým prebudí nebezpečnú kliatbu. Jedinou nádejou na záchranu je totiž len jej matka. Otázkou ale je, či dve osoby, ktoré boli tak dlho rozdelené, sú schopné spojiť sa a poraziť temnú kliatbu. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na tento Horor mě nalákala krásná Lucy Boynton, která se mi zalíbila už ve February a toto je v pořadí třetí Horor, který jsem s ní viděl (druhý byl Apostle) a i když je zde jako hlavní postava, celkově je z těch tří nejslabší. Tím ale nechci říct, že by Don't Knock Twice byl nějak špatným Hororem. Sice mi vadila trochu ta typická, britská atmosféra, ale slušných Hororových scén je tu dost, celkem i dobrý příběh a finále bylo parádní. Určitě to nepatří mezi filmy, na které bych se v budoucnu chtěl podívat znovu, jsou lepší Horory na podobné téma, ale pro mě na jedno zhlédnutí, fájn podívaná. Slušná trojčička. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení z Anglie. Příběh o kletbě, čarodějnici, odplatě a zajímavém vztahu mezi matkou a dcerou nám servíruje po celou dobu stopáže hutnou atmosféru, zneklidňující scény a celkem překvapivý vývoj až k finálnímu zakončení. Když se čarodějnice objeví na scéně, budí asi 100x více znepokojující dojem, než zoufalá Samara z "hororu" Kruhy. Kamera, hudba, zvuky, herci...vše na vysoké úrovni. Škoda, že v kině radši nedávali tento kousek. Aneb zase jednou nenápadnej horor, co nakopal zadek nejedné protěžované kravině. A já ode dneška nesáhnu na klepadlo a když už náhodou jo, rozhodně s ním neklepnu 2x ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pošťák vždycky zvoní 2x a dementi co chtěj chcípnout ťukaj 2x na dveře babušky Jagušky. Ta se nasere, že jí někdo vyrušil od pletení ponožek nebo čumění na Ordinaci a hned zahájí svou kletbu. Všichni mladí to ví, všichni se o tom spolu baví a co myslíte? Ťukaj dál? No jasně, že jo. Jednou takhle zabuší černoušek a jeho bílá přítelkyně (miluju jak do filmů serou čím dál častěji barevné páry a jo, vím že ode mě to sedí) no a čarodějnici to opět nasere. Černoušek zařve hodně rychle a bloncka, aby si zachránila prdel, kterou má pěknou, se rozhodne utužit svůj vztah s matkou, kterou už nikdy nechtěla vidět, ale tak když jde o život, člověk názor změní a běží za maminkou. Mamča je nadšená, že jí dcera dává druhou šanci a nadšeně si jí pustí do baráku. S tím otevře samo sebou i Jagušce a ta začne oběma kurvit život, jelikož bloncku prostě chce za každou cenu získat do svých rachitických spárů. Koukalo se mi na to každopádně fajně, občas jsem sebou i cukla, chytila se za hrudník v místech, kde mají holky kozy (já tam mám hovno, krom bradavek) a přerývavě dýchala jak po jebačce s mladým. Celkově vzato tedy musím tento horůrek pochválit, Jagušku poplácat po vychrtlém ramínku, za dobře odvedené strašení ale, že bych od teď na důchodkyně radši zvonila, aby mě nesežraly, to zase ne-e. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po čase konečně nějaký kvalitní hustoatmosférický horror. Tedy ne že bych se při něm snad bál, to opravdu ne, ale vidět ho někdy v předpubertálním věku, mám nejspíš zaděláno na solidní noční můru. A že mi v něm příliš nesedla Katee Sackhoff jako nervní umělkyně, protože ji mám už asi navždy zaškatulkovanou jako namachrovanou chlapici s bazukoidem z Battelstar Galactica, je jen a jen můj problém, objektivně zahrála výborně. I její sympatická filmová dcera. Dobrá zápletka s překvapivým rozuzlením, skvělá hudba, tedy skvělá celá audio stopa, včetně všelijakých těch zvuků i pazvuků, bez kterých by možná tenhle horror zase až tak horrorový nebyl. Trochu víc zapracovat na výpravě, a bylo by to ode mne na plný počet... Vlastně ani nevím, jestli to bylo výpravou, nebo interiéry, nebo exteriéry, nebo kamerou, ale film mi místy přišel takový nějaký vizuálně nevýrazný a chudý, statický, jakoby snad televizně působící... ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na Don't Knock Twice je na první pohled znát, že moc velký rozpočet neměl. Avšak i přes tento fakt film nabízí skvěle vybudovanou atmosféru, kterou obohacuje několik skutečně velkolepých hororových scén. Je tedy velká škoda, že se film zhruba od poloviny začne potýkat s poněkud schizofrenním střihem a postavami, které absolutně postrádají jakýkoliv pud sebezáchovy a chovají se jako šílenci. Ale ve světle výše zmíněných atributů tyto detaily snímku s čistým svědomím odpustíte, jelikož v rámci žánru se jedná o povedený kus hororového řemesla. Skvělá práce! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama