Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V úvodnej časti desiatej série legendárneho seriálu posádka Červeného trpaslíka objaví opustenú a prázdnu vesmírnu loď Trójan a použije ju, aby sa dostala k lodi Kolumbus III, ktorá vyslala núdzové volanie o pomoc. Na palube tejto lode je aj Rimmerov (Chris Barrie) brat Howard (Mark Dexter), ktorý ho v detstve tyranizoval. Rimmer je však príliš pyšný na to, než aby bratovi pomohol predtým, než sa mu vyrovná a stane sa dôstojníkom. Má preto pätnásť hodín na to, aby zložil dôstojnícke skúšky, v ktorých už desaťkrát zlyhal. Ostatní zistia, že Rimmerova hlava je príliš plná zatrpknutých spomienok z minulosti a nedokáže sa sústrediť na vedomosti potrebné na skúšku. Keď však Trójan konečne vyrazí na záchrannú výpravu, Rimmer zistí, že Howard nie je tým, za koho sa vydáva.

Zoznam epizód: 1. Trójan
2. Otcovia a slnká
3. Citróny
4. Zamotaní
5. Milý Dave
6. Začiatok. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (370)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je to horší, než původní Trpaslík. O mnoho zřejmě ne. Poslední dva díly už mi sice přišly lehce slabší, ale to nevadí, odpuštěno. Proč dávám jen čtyři hvězdičky, když to není horší? Ony totiž jednotlivé díly Trpaslíka mi nikdy nepřišly tak "kulervoucí", že bych se smál, až bych z židle padal. Mám moc rád ten seriál jako celek, ale šest dílů z tohoto mého velmi oblíbeného celku na pět hvězd nestačí, k tomu je potřeba dílů 48. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Připomenutí staré dobré party z Červeného trpaslíka, pravda skutečně starší než na začátku seriálu, ale jejich humor je stále dobrý. Chybí Holly, ale je tu sice Pree, ale je to slabá náhrada. Chybí i Kochanska, ano je i připadaným náhradnicím jako Sim Crawford, profesorka Edgingtonová atd. prostor jim je dán malý. Možná je to slabší, přesto nadprůměrně dobré. A věta nakonec? Proletáři všech zemí, spojte se. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovské očekávání a vlastně obrovské překvapení, že je to naplnilo. Naprosto přirozené pokračování osudů téhle legendární party, tlemil jsem se jako mrtvej kůň bez mozku celou stopáž. Nejdokonalejší seriálový návrat historie a můžu jen tiše doufat, že si všechny díly udrží 100% kvalitu prvního dílu Trojan. Sice potrvá několik let, než hlášky z kultovní jako z předešlých sérií, ale X série dává zapomenout na divný Návrat na Zemi a snad mi konečně dá to , na co jsem přes deset let čekal a to důstojné zakončení pro mě nejlepšího seriálu všech dob. Nostalgicky i smíchem brečim! 27.10.2012 : Tak mám za sebou 4 díly X série a jsem mírně zklamaný, zatímco první díl byl naprosto úžasný, osatní jsou vesměs nevtipné a koncepčně nefunkční.Předchozí komentář se dá vlastně použít jen k prvnímu dílu, prozatím.Počkám do konce, jestli mě poslední 2 díly ještě neobměkčí, ale jsem si spíš jistý, že hodnocení určitě snížím. Hodnocení dílů: 1. ***** 2.**** 3.** 4.*** ()

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Červený Trpaslík JE ZPĚT! A tentokrát to vypadá, že to kdosi vzal skutečně vážně, ne jako pár let zpátky. Sice už tu není žádná pamětihodná epizoda jako třeba Polymorf (nebo... ne, tohle by zase skončilo výčtem zbytečně mnoha dílů legendy), ale je fajn vidět, že pravověrní dwarfisté svoje řemeslo nezapomněli. A jak se navíc můžete dočíst okolo, leckdo se mnou ohledně rezerv v kvalitě plnění nesouhlasí:) Takže ano, Red Dwarf X 80%. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, ne že bych se nezasmál. Ba naopak, smál jsem se docela dost. Přesto mi u toho bylo nějak smutno. Už to prostě nejsou ti mladí kluci, co se poflakují po vesmíru. Trpaslík pořád nikam neletí, Rimmer je zase hologram a nejvíc to připomíná první dvě série. Nevím co, ale něco tomu chybí a nostalgie to úplně nenahradí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Práce na 10. řadě seriálu začaly 16. 12. 2011. (A.MacGyver)
  • Lister (Craig Charles) poté, co vstoupí do konverzace s palubním počítačem Pree, v záběru na Pree z kabiny mizí a znovu se objevuje. (GordonCZ)

Reklama

Reklama