Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Znáte to, že si máte dát pozor na to, co si přejete? Protože by se Vám to mohlo splnit? Well... Fantasy Island Vám splní jedno přání. Ať je jakékoliv. Film z počátku nepůsobí jako horor, ale jako obstojná komedie. Pak se začne vraždit a tím, že film nemá hodinu a půl, tak musí do konce stihnout ještě dva tři zvraty. Proboha proč? Nečekal jsem kvalitní film. Ne čekal jsem průměrný film u kterého se budu bavit. A stejně jsem zklamaný. Samozřejmě že se dočkáme největších klišé a samozřejmě, že pravda vypluje napovrch ne napoprvé, ale až napotřetí. Přesto mě to vlastně vůbec nebavilo. Možná tak z počátku, kdy rozmazlení výherci našli svoje ceny. Zbytek je ale k uzoufání nudný a dialogy si film nezíská nikoho. Na to byli příliš hloupoučké. Jediná postava Rookera vypadá, že by mohla.... Ale ne, nemohla. Ten film nic nezachrání. (40 %) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byl napjatý a těšil se na to, co tento film odkryje. Ve výsledku neodkryl téměř nic - prostě prezentoval ostrov, kde se lidem plní přání, a s logikou si hlavu nelámal. Příběhy některých postav (vlastně jen dvou) byly celkem zajímavé, ale pozdější zvraty a skutečnosti z toho udělaly leda frašku. Nemůžu říct, že bych se dobře nebavil - překvapivě jde o zkouknutelný a nikterak přehnaně násilný horor/thriller. Ale... co si budeme, je to blbost. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nejprve takové přání chtěl bych umět tak špatně točit horory a thrillery jako pan Wadlow, když se podíváte do jeho filmografie kromě tohohle mají všechny jeho filmy od 50 do 70 procent na csfd jeden jeho film je dokonce v červených číslech. A nyní k filmu 5 přátel jde na Fantasy island kde vyhrály cosi v soutěži každý má jinou fantazii jedna ženská chce říct ano chlápkovi, který ji požádal tehdy o ruku a ona tehdy řekla ne a chce mít s ním dítě druhá si přeje šikanovat holku, která ji šikanovala na střední, aby věděla jaký je to pocit dva chlápci si přejou mít všechno tak dostanou jakýsi hotel s kurvama, zbraněma a kokainem a jeden z nich je navíc homosexuál tak si přeje homouše do harému (neurážím to tam fakt je) a na závěr jeden si přeje být vojákem, aby zachránil svého otce před smrtí později se ty fantazie začnou promíchávat a zjistíme, že všichni jsou v fantazii někoho jiného, který se jim tak mstí jelikož kvůli nim uhořel jeden chlápek s kterým ta dotyčná (hups spoiler zjednoduším Vám pátrání mstí se ženská) chtěla jít na rande. Jinak konec je ucházející tahle situace se dala vyřešit zhruba ve 40 minutě a nemuselo se tam dít vůbec to co se dělo navíc by nikdo neumřel je zde i hodně logických kiksů, které nikdo neřešil (proč třeba ten chlápek co je tam tolik let ten pramen nezničil navíc proč po něm nikdo nešel všude říkal jak ho sledují a jdou po něm a nikdo po něm nešel). 40 procent ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke zdejšímu mizernému hodnocení jsem očekával propad, tudíž úplně zklamaný nejsem. A dokonce jsem ani v kině nebyl sám, jak se někdy stává. Ostrov plnící přání je v první řadě krásný, proto zamrzí, že příroda nedostala větší prostor. Jelikož se příběh postupně mění v survival, očekával jsem větší temnotu, která se bohužel nedostavila. Nedojde tak ani na gore, ani na mrazivou atmosféru, přičemž obojí se nabízelo. Takový doktor Torture.... Naštěstí nedojde ani na laciné lekačky, což jsem vzal s povděkem. Jejich móda je už značně ubíjející. Pro diváky zvyklé na přímočarost bude asi zamotaná dějová linka problém. Nakonec ale vše do sebe zapadne. Postavy tedy za moc nestojí, a tak držet palce není téměř komu. Škoda, že orgie fantazie se nekonají. Vodní hadi měnící se v ruce a ohořelý bubák jsou opravdu málo. Do kina bych film nedával, jelikož za to stojí jen kamera. Na jedno podívání, proč ne. 2,5* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Fantasy Island“ je takovou lehkou fantasy hororovou moralitou, která ale z mého pohledu celkem funguje, tedy funguje primárně jako něco, co by mělo být zábavné. A to se docela daří. Je to lehce předvídatelné, jsou tu problémy s tím, že to není extra nápadité, ale vlastně jsem se přistihl při tom, že mě tahle lehká hororová podívaná docela bavila. Není to tak špatné. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama