Reklama

Reklama

Recenze (13)

Horal.P 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt hodně ulítlé, spíš šílené - co mě ale hodně překvapilo byl návrat do minulosti s Laurou v této epizodě. To bylo velice originální kombinovat staré záběry druhé řady s novými a chtít změnit minulost. To se mně tedy hodně líbilo. Vysvětlení, jak vzniklo jméno Judy je ale příšerně křečovité až trapné.. . Jinak mně tam hodně chybí trpaslík ve wigwamu- Obr (Hasič) ani jednoruký Mike jej plnohodnotně nenahradili. První série a část druhé série byla o vraždě Laury Palmerové. Druhá část druhé série byla o Cooperovi a jeho bývalém kolegovi Windomovi Earlovi. Vše okořeněné místním koloritem a rázovitými a podivnými obyvateli městečka Twin Peaks. O čem byla vlastně třetí série byla ? Ví to někdo ???... tím nemyslím odpověď ve stylu - je to čistý a krystalický surrealismus :-) ... protože to je odpověď o ničem....Tomuto dílu dávám 5 bodů za vrátivší-se Lauru :-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bobby z Dallasu se svojí sprchou může jít definitivně zahrabat, protože v Twin Peaks se opět děli věci, které přepisují historii TV vysílání. Mysleli jste, že první část finále přinese postupně nějaké odpovědi, které byli během seriálu nastoleny? BLBOST! Lynch s klidem místo toho klidně naservíruje několik otázek, které svým rozsahem a složitostí překonávají všechny ostatní. Snad jediné, co se dá s jistotou říci, že Bob byl konečně poražen. ()

Reklama

Krokov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co vznikne, když se už tak bezduchý Mantegna podívá na Twin Peaks Return? Foglar na smrtelné postelii s vygumovanou palicí morfiem! Co vznikne, když natočí David Lynch novou sérii Twin Peaks? Jedno z největších uměleckých děl v dějinách lidstva, na jehož mentální zpracování je Mantegna na opiátech prostě krátký! 17. a 18. díl je totální mindfuck! ()

Qer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle byl předposlední díl, tak jsem neskutečně zvědavý na ten závěrečný. Zanechal ve mně spoustu pocitů, které ani nedokážu popsat. Převažuje silné znepokojení, napětí, nostalgie, nervozita. Tohle všechno nám sedmnáctá část servíruje v takové formě, která mě napřímo zasáhla a zarazila do pohovky takovou silou, že jsem se stačil pouze na začátku nadechnout a až po závěrečných titulkách vydechnout. Naprostá paráda. ()

FlyingGentle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle snad nikdo nečekal, že se Lynch v závěru dostává vlastně na začátek a Cooper se pokusí zachránit Lauru. Neskutečná smyčka, efektivní scéna boje na policejní stanici, kde se osudový muž se zelenou rukavicí utká s Bobem, a následně skok přes elektrické cestování časem..ale možná je to zbytečné popisovat, protože tohle se nedá, to se musí jen vnímat. A na konci, když už si člověk myslí, že to možná bude happy end, tak vůbec ne, tak nás zneklidní. Jen ta Julee Cruise mne zase rozesmutnila, že to asi dopadne špatně. Ale je to nezaměnitelná filmařina a vše, co jsem musel vytrpět do dílu 15, budiž odpuštěno. Zestárli jsme všichni, ale Lynchovo víno stále chutná. takže jaká bude poslední epizoda? Napětím se asi nevyspím.......... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Epizóda je venovaná Jackovi Nancovi (Pete Martell), ktorý zomrel ešte v roku 1996. V tejto epizóde ho možno vidieť vďaka použitiu archívnych záberov z pilotnej epizódy (1990). (koba)

Reklama

Reklama