Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

V žiadnom prípade to nebol horor, ale dobrý thriller. Plný prekvapení, zvratov. V prvých minútach som sa bála, či dôvodom udalostí nebudú paranormálne javy, ale našťastie - všetko malo logické vysvetlenie. Alebo nelogické, také, čo ste nečakali? Nič iné nezostáva, len vydržať napätie do konca... Nech mi je odpustené, ale Helen Hunt bola najhororovejšou postavou - hodnotiac len podľa vzhľadu, takmer som ju nespoznala. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Je málo filmov, ktoré dokážu prísť s mnohými dejovými zvratmi a prekvapeniami a aj na konci stále logicky držať pokope a pôsobiť ako-tak uveriteľne. I see you sa to podarilo výborne a je pre mňa jedným z najpríjemnejších prekvapení za veľmi dlhú dobu. Príbeh, v ktorom sa jednej mierne dysfunkčnej rodinke začnú v dome diať divné a nevysvetliteľné veci sprvu pôsobí tuctovo a osobne som mal 1-2 tipy kto alebo čo stojí za týmito divnými úkazmi a prečo. Potom prišiel prvý zvrat, druhý ,tretí, a tak ďalej a zistil som, že so svojimi predpoveďami v úvode som bol pekne mimo. Okrem precízne vystavaného scenára s množstvom zvratov chválim aj hercov, ktorí si odohrali svoje a prispeli tiež významne k celkovému zážitku. Po technickej stránke je síce film priemerný, no vôbec mi to nevadilo, keďže ako som spomínal scenár a prepracovaný príbeh mi všetko vynahradili. Už dlho ma naozaj nič neprekvapilo tak ako vývoj ,rozuzlenie a záver tohto filmu. Slabších 5* 90% ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Málo známý a celkem povedený thriller, který v první půlce pokládá desítky záhadných a mysteriózních otázek a ve druhé polovině je všechny do jedné šikovně zodpovídá. Nechci psát spoilery, protože je dobré o samotném ději vědět co nejméně. Nestihl jsem se v tom tempu ani nudit a film hezky klame i žánrem, kdy se postupem času změní od rodinného dramatu, thrilleru, home invasionu až na krimi detektivku s únosem dětí. Příběhově jde o kvalitní a hodně originální nápad s několika šilenými zvraty, takzě za mě dost povedené a hodnocení by si to zasloužilo daleko větší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V malém městečku se kdysi ztratilo 6 chlapců, kteří byli následně nalezeni mrtví. U každého z nich se objevil zelený nůž, vrahova značka. Po letech se zdá, že se vrah vrátil, jenže ten sedí ve vězení. Někdo jej tedy zřejmě napodobuje, jelikož na místě, kde zmizel v pořadí druhý chlapec, se nalezl zelený nůž. Rodina hlavního detektiva prochází krizí a navíc to vypadá, že v jeho domě straší. V momentě, kdy napětí vrcholí, se příběh zastaví, vrátí a divák ho sleduje z pohledu jiných postav. Bohužel s tím postupně budovaná atmosféra ustrne a napětí se zvolna vytrácí. A já se přiznám, že mě film přestával bavit. Nakonec se ale ukáže, že druhá část tak nudná, jak se zdálo, nebude. Mrtvých přibývá a vrah nakonec možná vyhraje. Výbornou kameru doplňuje výtečná temná hudba - elektronický industriál. Závěr mne potěšil, proto se mé hodnocení zvedlo na....3,5*. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama