Reklama

Reklama

JAG

(seriál)
  • USA JAG (více)
Krimi / Drama / Akční / Mysteriózní
USA, (1995–2005), 174 h 17 min (Minutáž: 44–93 min)

Režie:

Bradford May, Tony Wharmby, Alan J. Levi, Jeannot Szwarc (více)

Hrají:

David James Elliott, Catherine Bell, Patrick Labyorteaux, John M. Jackson, Scott Lawrence, Zoe McLellan, Tracey Needham, Karri Turner, Chuck Carrington (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(226)

Obsahy(1)

Major Rabb (David James Elliot) a jeho kolegové z vojenské prokuratury vyšetřují případy na palubách lodí, vojenských ponorek i letadel. (oficiální text distributora)

Recenze (279)

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Jakmile vyměnili Harmonu Rabbovi (David James Elliott) hereckou partnerku Tracey Needham za sexy a inteligentní Catherine Bell, hned se to dalo sledovat o něco líp. V dílech, kde figuroval i Trevor Goddard, jenž ztvárnil Mic(a) Brumby(ho) a uměl Harmovu namyšlenost usměrnit do patřičných mezí a nakopat mu jeho příšlovečný zadek, tak to celé mělo ještě větší šťávu. Hlavně jakmile Mic začal "vyjíždět" po Mac :D Verdikt: 2 1/2* - 3* a 60 - 70 %. PS. Nutno upozornit, že ke sledování se člověk musí přenést přes ty propagandistické kecy atd., protože jinak je ten seriál hrozná sra.ka. D.J. Elliott totiž absolutně neumí hrát, zná jen jeden významný pohled, který uplatňuje v jakékoliv situaci. ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Hlavní hrdina byl výborný pilot, pak zjistili, že je šeroslepej a tak se vrhl na dráhu právníka ve službách americké armády. S řešíním případů mu pomáhá neskutečně fešná kolegyně. Co já NATO? Zápletky jak z parodie ovšem myšlené vážně. Toporné herecké výkony všech zúčastněných. Dialogy z kategorie demence++. Tohle je neskutečně špatný seriál. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bruce Broughton: 1. Engage and Destroy/Main Title [4:42] ,2. Getting Some Air/Angela Overboard [2:39] ,3. Harm and Kate Arrive [2:21] ,4. Harm's Past/Over Bosnia [1:55] ,5. Gold Wings & Dress Whites/Wave Off [1:31] ,6. Contemplation [0:27] ,7. Joyride [1:49] ,8. Angela on a Slab [1:34] ,9. Playout [0:15] ,10. Scuttlebutt's True [4:27] ,11. To Hell and Back, Sir/Let'em Trap! [6:05] ,12. Harm Does It [3:25] ,13. Judgement Call [2:09] ,14. Gold Wings, White Uniform [1:56] ,15. End Credits [0:57] ,16. Format Bumper [0:07] ,17. Teaser [1:43] ,18. Format Main Title [0:47] ,19. Act One Playon/Exchange [1:20] ,20. Fire!/Grinkov [4:29] ,21. One Rule of War [1:16] ,22. Jumping Ship/Convincing Yuri [2:12] ,23. Yuri Turns [1:57] ,24. To the Brig/Boxing Petavitch [1:41] ,25. Live Missile [0:42] ,26. This Is War [3:05] ,27. Grinkov Relents [4:26] ,28. A Sailor's Death/Format End Credits [1:44], ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Mými očky viděno několik dílů, takže si hodnocení mohu dovolit. Bohužel, ale nebude moc dobré. Tento seriál nemá co nabídnout. Pro maniaky do letadel možná ano, ale co ostatní? Ti se musí nudit. Hodnocení zde na CSFD je velmi rozporuplné. Výkony některých představitelů jsou rozhodně za očekáváním. Čekal jsem více. Prostředí s letadly vypadá dobře, ale to je to jediné co mohu pochválit. Tento seriál prostě patří k méně povedeným. Hodnocení je z mého pohledu podrpůměrné. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Co by chtěl člověk od propagačního filmu americké armády víc? Hezcí lidi jeden jak druhej, hrdinové v podání mužů (hlavních hrdinů, ti špatní v americké armádě nikdy moc dlouho nevydrží, protože Harm si na ně došlápne), ženy jdoucí si za svým s chladnou feminizací a krásou a šarmem atd, velící důstojníci starající se o své muže a nedající na ně dopustit, dva právníky vždy uprostřed všeho důležitého dění a jednoho agenta FBI hrajícího si neuměle na majora Flaga z MASHe. Řeknu vám, být Američan, už jsem pár let mariňák nebo minimálně pěšák do mlýnku na maso. A kdyby nebylo posledních několika sérií s pitomou antiteroristickou politikou ala Bushman, dal bych možná i víc hvězdiček. Ale poslední čtyři série stály doslova za hovno výše zmíněného nejlepšího dnešního amerického prezidenta.Jindy No a po té antiteroristické lize nastupují tak vyumělkovaný trapný případy, že je to neuvěřitelný. Obvinění velitele za to, že jeho muž spáchal sebevraždu, kdo to kdy slyšel? No a pak to neuvěřitelné pomyšlení, jak v amerycké armáďe všichni dostanou spravedlnost a těch špatných se zbaví s pomocí Rabba a spol. Za začátek čtyři hvězdy, za antiteroristy, dvě, za následující série, nula. Výsledek dvě. ()

Galerie (561)

Zajímavosti (44)

  • Dopravné lietadlo, ktorým výprava cestuje do Južnej Kórei, vyzerá po pristátí inak, ako počas letu. Chýba tiež nápis spoločnosti "Oceanic." (koba)
  • Nadporučík Mic Brumby (Trevor Goddard) - dôstojník Kráľovského austrálského námorníctva - počas 4. série seriálu nosí vojenské vyznamenania (obrázok vľavo), ktoré boli zvolené nesprávne. Niektoré pochádzajú dokonca ešte z druhej svetovej vojny, alebo z iných vojenských konfliktov, ktorých sa reálne nemohol zúčastniť. Jeho vyznamenaní je celkovo tiež viac, než by za svoju kariéru skutočne mohol získať. Tvorcovia seriálu si svoj omyl pravdepodobne uvedomili, pretože od 5. série nosí námorný nadporučík Brumby - bez akéhokoľvek vysvetlenia - úplne iné vyznamenania (obrázok vpravo). (koba)
  • Námorného poručíka Laslavica - veliteľa špeciálneho oddielu námorných tuleňov - hral Christopher "Cade" Courtley, bývalý poručík amerického námorníctva, ktorý reálne slúžil v jednotke námorných tuleňov SEAL. (koba)

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama