Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo známych a úspešných krimináliek, ktorá ma podobne ako CSI obišla, a to najmä kvôli dokonale nevýrazným a nesympatickým hlavným postavám. Vlastne čo si spomínam, tak kedykoľvek som NCIS zbadal v TV tak som prepínal inam a keď som mu aj šancu náhodou dal, tak som z neho dvakrát nadšený nebol. U mňa slabota a 2* len za solídnu technickú stránku. 25% ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jethro Gibbs, ten to vede na celé čářě. Ale jinak ostatní téměř nezaostávají. Lidi, hlášky, gothic metal v laborce a pohlavkování jsou hlavní silou tohohle seriálu z vojenského prostředí. Mám ho rád. Oblíbené postavy (sestupně): Gibbs, Aby, Ducky, Tonny, Kate, McGee, Ziva, Pulmer... vlastně všichni. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Od značného počtu podobných amerických krimiseriálů se tento odlišuje tím, že je situován do prostředí vojenského námořnictva. Má pro mne sympatický vyšetřovací tým, se kterým procestuje řadu zajímavých lokalit, je dostatečně akční s pestrou škálou případů a používá při své práci nejmodernější laboratorní metody vyšetřování a technické novinky, které nabízí dnešní svět počítačů a internetu. Herecky je dobře obsazen, každý z vyšetřovatelů je nezaměnitelná individualita vnášející do vyšetřování kromě pracovního nasazení i prvky humoru. Obzvláště mne zaujal velitel Gibbs a laboratorní kouzelnice Abby, kteří odlehčují tragiku případů svými vtipnými glosami. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Timothy McGee (Sean Murray) měla být postava jen pro jednu epizodu v seriálu, ale nakonec se z něho stala stálá postava. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama