Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (130)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem se na Possessor dneska nechtěl vůbec podívat, ale zkusil jsem pár minut, zda mě to chytne a chytlo a docela hodně. Hned v úvodu šok, nečekal jsem, že to bude tak brutální podívaná. Je pravda, že tempo je hodně pomalé, ale já si to vychutnával. Atmosféra byla krutá až vyloženě hnusná, dojde na pár krvavých, šílených scén (zabití otce s dcerou TOP), několik sexy momentů, finále mega drsné. Souhlasím, že film nebude pro každého, ale mně tahle zvláštnost nečekaně dost sedla.  (13. komentář, 87. hodnocení) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Silné kafe! Psychologická nálož v temné futuristické vizi, která se běžnému divákovi nepodbízí, ale naopak každou přibývající minutou vymezuje okruh potenciálních spokojenosti z jeho řad. Již samotný námět je znepokojivý - takovou budoucnost nechceme! A ultrakrvavé, chladnokrevně drastické provední jenom boostuje extrémní divácký zážitek. Těžký, emocionálně nepřístupný, ale fascinující a intenzivní. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tasya Vosová pracuje pro společnost, která na zakázku likviduje nepohodlné jedince. Vybrané osobě je do hlavy vložen čip. Přes něj se připojí ten (zde Vosová), kdo převezme kontrolu nad tělem hostitele. Má krátký čas, aby se s ním sžil a plně ovládl jeho tělo, pak už jen zbývá splnit úkol. Jenže ne každý se nechá stoprocentně ovládnout na určenou dobu, jelikož vůle některých jedinců je velmi silná. Může tak dojít k souboji vůlí hostitele a vetřelce (kdo by si nevzpomenul na Scanners taťky Cronenberga). Řemeslně zdařilé, vizuálně působivé, herecky slušné. Vraždy jsou surové a nekompromisní, sex bez zábran. Má-li z oběti stříkat krev, pak jsou to přímo gejzíry. Má-li oběť ležet v kaluži krve, pak je to přímo jezero. V detailu se nůž zapíchne do krku a pohrabáč v ústech vyrazí pár zubů. Kromě vražedných útoků má film pomalejší tempo, které ale nevadí, pokud nespěcháte. Spíše pro okrajové publikum, já byl spokojen. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jablko nejen že nepadlo "daleko" od stromu, ono tady padlo přímo pod něj, a ještě po cestě nabralo pár vrstev navíc. Cronenbergův syn je intelektuálnější, chrlí témata modernější a futurističtější, ale jinak se potatil extrémně a tenhle jeho body-horor je tak nejzajímavějším příspěvkem k žánru od... eXistenZ, se kterým se se žánrem (na čas) rozloučil před dvaceti lety jeho táta.  Mladý Brandon mu zjevně tehdy při natáčení koukal přes rameno. 9/10 ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Melancholický, paranoidný cyber-thriller so silným námetom, šťavnatým gore a pôsobivou audiovizuálnou stránkou. Dajú sa tomu vytknúť nejaké maličkosti (je to trochu doslovné a tomu "sociopatickému" záveru som mal problém uveriť) no nič to nemení na tom, že mladý Cronenberg kope prvú ligu, rovnako ako jeho otec. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)
  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)

Reklama

Reklama