Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejoblíbenějších záporáků novodobého filmu postupem času přerostl spíše v antihrdinu a hlavně tím si vydobil takovou slávu, že byl Marvel prakticky dotlačen fanoušky k vytvoření Lokiho sólového dobrodružství alespoň formou seriálu. A přestože Wanda i Falcon prozatím nepředvedli, že by se MCU mohlo zdařile rozrůst i na poli seriálovém, Loki zatím vypadá zdaleka nejlépe a doufám, že jeho mezičasová dobrodružství konečně ukojí to více než roční strádání po poutavé Marvelovce. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásný vizuál, přesvědčivý Tom, kterému zdatně sekunduje Owen Wilson, ale s příběhem mám problém. Představuje se další možnost cestování časem a manipulace realit. S rozšiřujícím MCU je jasné, že přibudou alternativy a varianty již viděného, ale tím se míchá s dosavadním průběhem a vznikají tak plotholes, které už nezalepíte ani tunou Herkula. Navíc oba dosavadní seriály měly komplikace se zakončením první sezóny a Loki má náběh na opakující se mantru. Neočekávám náhlou změnu zaběhlého konceptu. ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý začiatok. Sedelo mi vyváženie vtipných scén s tými vážnejšími až emotívnejšími, akciu osobne príliš nepotrebujem. Absolútne milujem filmy a seriály, s ktorými sa narába s časom, takže to je u mňa vždy veľké plus. Hiddleston a Wilson sú osobitne aj spolu výborní, takisto sa mi veľmi páči vizuál seriálu a to, že sa zrejme Marvel opäť bude s divákmi kinematograficky trochu pohrávať - menej než pri WandaVision a zrejme viac, než pri The Falcon and the Winter Soldier. Piatu hviezdičku dávam za úžasnú hudbu a záverečné titulky - vďaka nim som si tú epizódu pozrela rovno dvakrát. V každom prípade sa nechcem tešiť príliš skoro a som zvedavá, ako sa bude seriál vyvíjať ďalej. Či pôjdu ambicióznejšou cestou ako WandaVision, alebo ostanú tradične marvelácky. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Loki (Tom Hiddleston) otevře šuplík s kameny nekonečna, si můžeme všimnout, že jeden chybí, konkrétně žlutý mind stone. V titulcích ho můžeme zahlédnout jako těžítko na stole. (kebabvchlebu)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)

Reklama

Reklama