Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa teroristi snažia ovládnuť let Berlín-Paríž, tichý mladý americký druhý pilot sa snaží zachrániť životy cestujúcich a posádky a zároveň nadviazať prekvapivé spojenie s jedným z únoscov. (dixx)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Unos letadla pojatý dosti originálně..pohled pouze z kokpitu od pilotů..ani jeden záběr z letadla od cestujících.. herecké obsazení dosti nemastné..bouchani teroristů do dveří..které nás téměř nonstop doprovází asi prvních 40 min!!!to se někdo asi posral ne??? Uz jsem to chtěl vypnout..ty zvířata co se chtějí zmocnit letadla..ani nekomentuji...nechápu ..jak může pilot jen tak ledabyle otvírat ty dveře k nim..spoza závěsu by tam dokázal vbehnout kdokoli.. 40% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Někdy by člověk ani neřekl, že z tak podhodnoceného outsidera vzejde nakonec celkem dobrá věc. 7500 už od začátku tlačí na pilu a po původním seznámení s postavama se jde rovnou na únos. Plán teroristů je jasný a snaha o přežití pilota z jeho úhlu pohledu je ještě jasnější. Kamera jen z kokpitu mi tady sedla, záběry byly čisté, akce přehledná a napětí intenzivní jak blázen. Celý film stojí vlastně čistě na výkonu Joseph Gordon-Levitta, díky kterému mi srdce skákalo skoro celou dobu ven z těla a za tohle mu tleskám. A jo ačkoliv je to béčko a mělo to vcelku možná 20 minut slabších ukecaných míst, tak já se u filmu teda pěkně zapotil a rozhodně to na tu slabší čtyřku je. Experti si budou stěžovat, ale pustit si film do sluchátek, vcítit se do pilota a dávat pozor a zjistíte, že se ve filmu skrývá slušná kvalita. ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů miluju, ale byla to šílená nuda. Nejvíc mě rozčilovalo, když hlavní postava furt dokola opakovala stejný věty. "Polož ten nůž. Prosím polož ten nůž. Polož ten nůž. Polož ho prosím." Tvl já bych ho zabila sama. Jestli si chcete spravit chuť, doporučuju 6.dílnou minisérii Únos letadla s Idrisem Elbou. Podobná situace, úplně jinej level, budete napnutý jako kšandy od začátku do konce! Rozhodovala jsem se mezi 2 a 3*,ale bohužel mám čerstvě to srovnání, takže 2*. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Fiktivní verze United 93. Až na přehnanou dobu trvání divertu do Hannoveru a nesmyslně zrežírovaný přistání je to úžasnej klaustrofobickej thriller natočenej navíc ve skutečnym kokpitu vyřazenýho érbasa. Potíž filmu je, že se snaží věrně zobrazit práci pilotů a palubní posádky – a tudíž to laikům připadá rozvleklý a nudný. Zkrátka nejsou tam hadi, Liam Neeson, dramatická hudba ani imbecilní dialogy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Letecké katastrofy ma "bavia", preto som sa na tento snímok pozeral s nádejnou vyliadkou na pútavý filmový zážitok. A ten som aj dostal. Už s prvým výkrikom Allah Akbar mi bolo jasné, že lietadla sa chcú zmocniť inžinieri obohacujúci multikultúrnu spoločnosť a zachvátilo ma napätie. Po dlhom čase som dostal výborný thrillerový zážitok z filmu. Trošku ma ale vyrušoval Gordon-Levitt, nie herecky, ale svojim správaním - prečo konal prehnane emocionálne, jeho úlohou je v prvom rade zachrániť lietadlo a čo najskôr pristáť a nie sa tam odbavovať kričaním a búšením do sedadla a ešte aj sprostého teroristu nechá žiť, veď prečo si neprivodiť ešte viac problémov. Rovnako tak sme tu videli aj prehnané veci ako rýchlokurz lietania pre "dobrého" teroristu. Ale ok, bavil som sa, aj keď záverečná polhodina mohla byť trochu vypätejšia. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama