Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (359)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejlepsich vanocnich animaku. Film si po celou dobu udrzuje sviznost a milost a i kdyz se ocekavane od prvotniho hodne vtipnyho saskovani s frackovitym hlavnim hrdinou presuneme do dojemnejsiho zachranovani vesnice plny silenejch obyvatel a jen tak nejak mimochodem u toho vznikne legenda o Santa Clausovi, nikdy to nespadne do nejakyho prvoplanovyho poucovani a prehnanyho hrani na city. Coz je asi tim, ze to netocili americani. Souvisi s tim i styl animace, ktera je pekna, ale trochu netradicni. Za me teda naprosta spokojenost, film je sice s pribejvajicim casem lehce predvidatelnej a sem tam se nejaky hluchy misto najde, ale i tak jsem se prakticky celou dobu dobre bavil a pristi vanoce si ho rad zopakuju. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dobře, myslím, že mám další tradici, ke které se budu v příštích letech vracet. Klaus je nádherný film, při kterém jsem se uklidnila a připomněla si, že dobro a láska nakonec vždycky zvítězí. Možná je to tím, že jsou Vánoce za dveřmi, ale mně přišla každá minuta s touhle pohádkou kouzelná a plná naděje. Tak jednoduchý, a tak překrásný. 5* ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Z čista jasna na mě na Netflixu vykoukla tahle vánoční novinka a jedná se opravdu o vynikající kousek. Bez většího PR a takováhle bomba, která by se určitě dokázala prosadit i v kinodistribuci. Lehce neokoukaná, ale přesto velmi líbivá animace dává Klausovi punc neotřelosti. Příběh původu Santa Clause originální a postavy zajímavé. Lehce šablonovité, ale opět takovým krásným způsobem tak, že se tu střídají dobře namixované zabavné, dramatické a dojemné polohy. Velké překvapení a to dokonce koketuji s plným hodnocením. Na Vánoce jako dělané. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Excelentní, bezchybná a vizuálně dechberoucí pohádka, která hravě strká do kapsy všechny pixarovky. Šikovné animace, dobře zvolená hudba, krásný příběh a téma Vánoc, které španělé zvládli na jedničku. Vůbec bych se nedivil, kdyby z tohohle vznikla nová "klasika" vánočních pohádek. Perfektně mířeno jak na dětské publikum, tak na dospělé, zábavně naznačen vznik létajících sobů, Santového listu darebáků, klouzání komínem nebo červeného oblečku, přesná vyváženost humoru, citů i příběhu a ve výsledku si nemůžu vůbec na co stěžovat. Vrchol animované tvorby. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jéé, to byla tak hezká pohádka s  neotřelou animací, stejně neotřelým ironickým humorem, a emocionálním zakončením. Milé, pěkné, vtipné. Ono vážně: ,,Už za pár dní Vánoce jsou.´´, jak zpívá Pokáč ve svém letošním  vánočním fláku. A tohle je úplně ideální do předvánočního /vánočního času. .  Bez výtek. Vím však, že každý rok na Vánoce, mě přijde navštívít.❤ ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V prvních verzích příběhu byl Jesper chudým kominíkem. (mi-ib)
  • Na začiatku filmu je v poštárskej akadémii 182 poštárov. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno