Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (359)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dobře, myslím, že mám další tradici, ke které se budu v příštích letech vracet. Klaus je nádherný film, při kterém jsem se uklidnila a připomněla si, že dobro a láska nakonec vždycky zvítězí. Možná je to tím, že jsou Vánoce za dveřmi, ale mně přišla každá minuta s touhle pohádkou kouzelná a plná naděje. Tak jednoduchý, a tak překrásný. 5* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Z čista jasna na mě na Netflixu vykoukla tahle vánoční novinka a jedná se opravdu o vynikající kousek. Bez většího PR a takováhle bomba, která by se určitě dokázala prosadit i v kinodistribuci. Lehce neokoukaná, ale přesto velmi líbivá animace dává Klausovi punc neotřelosti. Příběh původu Santa Clause originální a postavy zajímavé. Lehce šablonovité, ale opět takovým krásným způsobem tak, že se tu střídají dobře namixované zabavné, dramatické a dojemné polohy. Velké překvapení a to dokonce koketuji s plným hodnocením. Na Vánoce jako dělané. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduše kreativní, tak roztomile nádherné. Nenápadný animák z Netflixu, představující perfektní příběhový origin, který si bere to nejlepší z animace a všemožných kousků typických pro Burtonovky, Grinche nebo třeba Ratatouilleho a v děsně fajn kabátě přináší krásný originální děj, příjemné postavy a roztomilý humor (u kterého se prostě jen celou dobu koutkem pusy usmívate a to ke spokojenosti naprosto stačí!). Jeden z těch filmů s vánoční tématikou, který bych si s chutí naservíroval na Štědrý den. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Jéé, to byla tak hezká pohádka s  neotřelou animací, stejně neotřelým ironickým humorem, a emocionálním zakončením. Milé, pěkné, vtipné. Ono vážně: ,,Už za pár dní Vánoce jsou.´´, jak zpívá Pokáč ve svém letošním  vánočním fláku. A tohle je úplně ideální do předvánočního /vánočního času. .  Bez výtek. Vím však, že každý rok na Vánoce, mě přijde navštívít.❤ ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Nekrásnější vánoční pohádka, která je po všech směrech precizní. Úžasný styl a vizuál vypráví neobyčejný příběh o počátku Vánoc. Krom perfektních postav a rozpracovaných témat o dobrých skutcích, tradicích a lidských hodnotách, je to neuvěřitelná horská dráha emocí, která mě vždy zaručeně dojme a rozbrečí. Nebojím se Klause označit za nejlepší Vánoční film všech dob. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Od apríla 2015 putoval film po viacerých štúdiách, ktoré ho považovali za "príliš riskantné". Práva naň napokon získal Netflix v novembri 2017. (megajalec)
  • V prvých náčrtoch scenára jedli soby bobule. Filmový tím však čoskoro zistil, že tie sú pre soby jedovaté, tak ich vymenili za mach, ktorý v skutočnosti aj soby zvyčajne jedávajú. (megajalec)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama