Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako jestli scénář vznikl v rámci nějakého workshopu mladistvých intelektuálů, tak dejme tomu, ale vážně se to brát fakt nedá. Tolik nelogičností, naschválů a pitomostí aby jeden pohledal. Dvě hvězdy dávám jen za lokace a kameru, jinak tedy... obtloustlý Aaron se tady snaží běhat, rvát a mít přitom stále kukuč naivního a věčně překvapeného chlapce, takže mu nic nežeru. Pak je tady puberťačka s kamerou, která si hraje na děsnou reportérku a používá k odposlechům nelegální techniku, aby mohla živě vysílat na TyTrubko, ale místo, aby ji někdo hned na začátku kopl do prd.ele, že tam nemá co dělat (protože pro poldu je jen přítěží a dokonce jednou dobrovolně vejde naprosto nelogicky vrahovi do cesty, i když chvilku předtím mohla v poklidu utéct), stane se mediální hvězdou a sklízí ovace a její vysílání přebírá velká televize, ó panečku, to je sukces! Hlavní padouch se taky chová jako debil - kdyby zůstal hodinu zalezlý, pomsta se mu povedla, ale on ne, on vjede gazíkem mezi poldy, kteří ho i v přesile ne a ne sejmout, a tak sejme on je - a furt dokola, poldové se prostě neučili střílet a trefit, ale čekají, až k nim podezřelé individuum dojde. Takže padouch se vlastně sám vydal poldům do rukou dřív, než jeho pomsta stihla proběhnout. A dopadne, jak si podle puberťáckého scénáře zaslouží. Jo, a nesmím zapomenout na lostomilého černouška s velkýma očima, který našemu poldovi Aaronovi děsně fandí a pak po celou dobu sleduje napnutě s kamarády vysílání z míst činu. Dějově taky nejde o žadnou Smrtonosnou past - nejdřív se honí jeden chlápek, pak se honí druhý chlápek a v průběhu honění se objeví / jsou nalezeny tři adresy, kam nejprve Aaron s puberťačkou a posléze poldové zajedou, aby se porvali s padouchem nebo našli kulové, a jelo se dál. A víte co? Ani za ty lokace to nedám, když tak o tom píšu, naštvalo mě to dost. Jedna hvězda stačí. Btw - nejdojemnější scéna, jak celé město rukama vyhrabává jeden hrob. Nejvtipnější scéna - padouch dopadne přesně tam, kam z vrtulníku před nějakou dobou dopadla kamera. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kariéra režiséra Stevena C. Millera je oficiálně u konce, protože nic lepšího už v životě nenatočí. Jasně, má to svý mouchy, ale v rámci podobných béčkových akčňáků, určených převážně na bluray a VOD je tohle naprostá špička. V podstatě je to taková Nebezpečná rychlost, ve který místo autobusu sleduje divák sprintujícího sympaťáka Eckharta, kterej ani na vteřinu nesleze z plátna. Kupodivu je fajn i jeho parťačka, se kterou má několik fakt vtipnejch dialogovejch výměn. Film má navíc naprosto ďábelský tempo a přehledný akční scény. A závěr na hřbitově má akorát tu správnou dávku patosu a zároveň sebeironie, aby to nebylo debilní. Line of Duty je naprosto příjemný a nečekaný překvapení, u kterých si člověk uvědomí, že je fajn sledovat v hlavní roli normálního chlapa a ne kokota v kostýmu superhrdiny. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh s klasickými prvkami (poručíkovu dcéru uniesli a nezostáva veľa času na to, aby ju našli), ktorý je oblečený do filmového kostýmu, ktorý má značku B. Celé to snažia predať s A. Eckhart, ale nedarí sa to. Spolupráca medzi hlavnými postavami je slabšia. Na ochranu A. Eckharta len toľko, že svoju rolu bral vážne. Ale inak, podľa mňa by si mohol dovoliť vybrať aj lepšie filmy. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč jsem tuhle béčkovou, televizní srajdu dokoukal, je slušné tempo od samého začátku. Jinak vše ve filmu jsem viděl už tisíckrát, akce průměrná, kdy se prostě vystřílí tuna zásobníků, ale ne a ne se trefit, na to už jsem prostě alergický. Aaron samozřejmě nejsilnější článek celé této show. Dvě * ať nežeru, ale už to nechci víckrát vidět. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Aaron tak je to vysloveně hnůj. Ty dvě hvězdy vydřel jen on. Scénář je prostě mizernej a tolik dementních policajtů jsem v jednom filmu pohromadě neviděl, naprosto nesmyslně neprofesionální chování. A ta linka s živým přenosem to jen dorazila. To jako vážně pronásledujeme únosce a živě to přenášíme na internetu takže únosce sleduje kde jsme a co právě děláme? Opravdu Aarone? Opravdu? Obě internetový holky se chovaly jako krávy, ta v akci navíc jako kráva bez pudu sebezáchovy. Tohle frikulínský fejsbukový onlajn lajfstrým debilní chování se skoro nedalo sledovat, byť to měla očividně být originální zápletka. Humor dost vyčpělej a akční část naivní. Myslel jsem, že časy kdy dostanete železnou trubkou do hlavy a jen se otřesete a rvete se dál, jsou už pryč. Očividně jsem se mýlil. Fakt jsem zklamanej, protože jsem čekal oddechovku běčkovýho střihu. Bohužel tohle by mě nebavilo ani v zlatý éře VHS. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama