Reklama

Reklama

Zlí hoši

Trailer

Obsahy(1)

Mick O'Brien (držitel Oscara Sean Penn) je šestnáctiletý problémový kluk, který nešťastnou náhodou zabije mladšího bratra drogového dealera jménem Paco Moreno. Je poslán do nápravného zařízení pro mladistvé, kde musí každý den bojovat o holé přežití. Mezitím Paco brutálně znásilní Mickovu přítelkyni. Když se to Mick dozví, hodlá utéct na svobodu a pomstít se. Po zdařilém útěku je však vrácen zpět. Do stejné polepšovny je následně umístěn i Paco, který myslí také na pomstu. Film je vyhrocen soubojem, jehož výsledek potvrdí, že k určitému polepšení v tomto případě opravdu došlo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

castor 

všechny recenze uživatele

Sean Penn si koledoval dlouho, tahle akce se mu už úplně vymkla z rukou a při přestřelce zemřelo několik lidí a on pak při honičce s policejní hlídkou srazil malého chlapce, mimochodem bratra drogového dealera. Skončí v nápravném zařízení pro nepoučitelné mladistvé, kde si musí vybojovat své místo. Režisér druhého z Halloweenů Rick Rosenthal měl trošku dupnout na tvůrce masek/make-upu, protože v jejich případě se neodvedla úplně dobrá práce. Stejně jako v choreografii rvaček. Penn tehdy pořád ještě začínal, úplně poprvé se předvedl robustní záporák Clancy Brown, který později potěšil v Highlanderovi nebo jako seržant s neortodoxním výcvikem ve Hvězdné pěchotě. Za mě celkově trochu moc přehnaného herectví i rádoby drsných póz. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 K dokonalosti chybel lepsi konec a moc hodni predstavitele veskerych dospelych - pocinaje rodicema a bacharema konce - delikventi byli snad jen mezi mladyma a neklidnyma. Nema to temer hluchych mist snad jen podivna navsteva v veznici pro dospele ci nektere zacatecni pasaze se trochu vlekly. Temer vse je ponure a v noci, takze to koresponduje s neveselou atmosferou vezensko-chuliganskeho filmu - neco jako Mechanicky pomeranc mixly Utekem z Alcatrazu a Warriorsama. Ja jsem byl nadmiru prekvapen a nadsen. Jenom ti homokapove mi prisli k ostanim o pulgeneraci starsi... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Kruto krutý gangsta hustoles čpějící až za roh drsnou pózou, špínou ulice, vězeňskou šlichtou a hlavně americkým klišé stereotypem, který tady, v podobných (někdy doslova shodných) formách, bylo, je a bude. Pokud stejně jako já milujete pastelové teenager osmdesátky, tak není od škody občas zabrousit i o do jejich „hrubších“ zákoutí reprezentovaných delikventským matchem Sean Penn versus Esai Morales. ps: škoda moralizujícího konce….jedna rána, která nepadla vedle a bylo o hvězdičku navíc. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Bad Boys je v rámci možností surový, no stále aj dosť ľudský príbeh kde s postavami súcitíte. Vie byť nepríjemný, a ajkeď ide o dosť jednoduchú záležitosť, miestami tuctovú, tak to nevadí. Tie drsňácke pózi pôsobia skutočne a Sean Penn hraje parádne. Nie je to nič extra výnimočné a vlastne sa ani nečudujem že ide o takmer neznámy film, no na mňa zafungoval. A ku koncu dosť intenzívne. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Výlet do jiného světa, kde vládnoucí třídou jsou švábi. Jinak vcelku poutavá dětská gangsterka, místy napínavá, přičemž se zdá, že v pasťáku, v němž se větší část děje odehrává, je to až na nějakého toho holuba v jídle (a sem tam bimbo v kaďouře, když má jeden smůlu a vypadá sladce) celkem pohoda džez. Občasné divné záchvaty morality (hlavně vychovatel co „strávil půl života v gangu“ mohl ubrat na patosu) jsem kupodivu obstojně přežil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Sean Penn si nechal kvůli filmu vytetovat hlavu vlka. (Fenk)

Reklama

Reklama