Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (167)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trochu zamrzí nevyužitý potenciál. Prvých 40 minút tam bolo všetko tak, ako má byť. Potom sa to rozhodlo, že si to na plecia zoberie každé jedno klišé podobne ladených hororových príbehov. Či už na poli charakterov - gay, tučko, silná ženská hrdinka, alebo v rámci dejových zvratov, ktoré sú skrátka hlúpučké. Od nápadu utkať sa s nepriateľom až po - vráťme sa do príšerného domu, lebo je tam mobil. Niektoré línie sú neuzatvorené - čo sa stalo s gayom v kostole a prečo sa ocitol, kde sa ocitol? Čo starý poštár? No a do toho zarátajme ešte fakt, že je tu dôraz na origin story vytrhnutý z nejakého Cčkového sci-fi. Podobnosť s Venomom čisto náhodná? Chcelo by to trošku lepšie nápady a možno nie až tak blbé postavy. ALE, typovo sú všetci obsadení dobre. Bavilo ma, sa na nich pozerať. Prostredie je využité rovnako na maximum a ako vravím - prvých 40 minút je funkčných. Nie sú to najsilnejšie tri*. Je mi jasné, že si to asi druhý krát nepozriem, ale kupodivu som pri tom netrpel tak, ako som sa obával. Za každé odhalené poprsie patrí akémukoľvek tvorcovi moja neskonalá vďačnosť. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ALE NEŽ JE UVAŘILA, ZPÍVALA JIM TOHLE: „DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE… DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE“...“ /// Tak Poláci jsou fakt borci! Sic nepřicházej s ničím novým, ale ztenčující se partu týnejdžrů pobíhajících po lese, jsem už dlouho neviděl, takže by se dalo říct, že se na to i těším… Vyvražďovací klasika, která vodsejpá a hlavně neobsahuje moc kreténskýho chování. Já myslím, že tohle na takovejhle film stačí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vysvětlit parchantům, že nemají domů nosit meteority. 2.) Jedu na tábor. V lese se prej nebude (dát?) spát. 3.) Zjistím, že bez jazyku mi bude blbě rozumět. 4.) Thx za titule „Jakub Ženíšek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Trochu adrenalínu nikomu nezaškodí. Alebo chvála života v meste. Mladí muži a ženy: nechoďte do lesov. Ani za nič sa nedajte presvedčiť na dobrodružstvo v prírode! V rovinatých rozľahlých poľských lesoch žijú zmutovaní vraždiaci magori! Okrem nich len sfanatizovane násilnícky kňaz, paranoidný strelec, neschopný poliš a ožralskí neonacisti. Čo je vo výsledku jednorazovo vcelku zábavná kombinácia. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

I lesy mají oči, stačí v pátek špatně odbočit... Kdo alespoň trochu pochopil tenhle můj pokus o jinotaj, zřejmě v tom lese dnes usnul.  Já měl co dělat a to mám slashery a buranské horory v dosti velké oblibě a dost často se mi stává, že se v jejich hodnocení rozcházím s tím většinovým. Tady mě rozhodně potěšila spousta rozličných odkazů na základní milníky žánru, o to ne, ale vlastní příběh se  příliš nepovedl a to zejména kvůli ne-charismatu hlavních padouchů. Jako pocta vlastně už mrtvému žánru tedy vcelku fajn, ale to už mnohem víc pobaví  třeba sestřihy původních snímků na youtube. A tak i přesto, že se považuji za příznivce recyklace, nemohu vymáčknout víc než tři vředy.  Poznámka: V komentáři nebyl použit ani jeden Polák. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu že je poľský Pach krve poľský dám nakoniec o jednu hviezdičku naviac ktorá by inak išla dole kvôli comming outu lgbt, černošskému inštalatérovi, naci bratom,bububu kňazovi či žene za volantom. Skrátka za korektnosť bod dole dávam stále ale tentokrát výnimka. Bod dole však ide za meteorit, toto mohlo byťzvládnuté podstatne lepšie (f.e. dvojčatá znetvorené ako dôsledok incestného vzťahu alrbo niečo podobné ale skrátka lepší nápad to chcelo rozhodne). Inak je film príjemným béčkovým hororom a pri tých ja rozhodne dokážem dokonale vypnúť. K tomu v špeciálny halloweensky večer tak nejako film sadne ešte viac a človek odpustí aj pomerne nedomyslený dej. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Film měl být uveden do polských kin 13. března 2020, což vycházelo na pátek. Kvůli epidemii koronaviru však byla premiéra odložena a následně se konala na Netflixu. (Delock)

Reklama

Reklama