Reklama

Reklama

VOD (1)

Yanis Zeri je jedním z nejnadanějších únosců obrněných dodávek v Paříži. Díky své důslednosti a genialitě se mu daří unikat nechtěné pozornosti a zůstat v utajení. Jeho přátelé Franck a Nasser jsou společně s jeho bratrem Aminem jedinými lidmi, kterým důvěřuje a je ochoten s nimi spolupracovat. Ke svému nejnovějšímu kšeftu ještě přibere i odborníka na výbušniny Erica. Všechno jde podle plánu. Udělají terno! Amine je však příliš chamtivý a dopustí se chyby, díky níž jsou nuceni začít pracovat pro místního vlivného drogového barona. Jejich úkol: unést vysokorychlostní transportér a sebrat co nejvíc peněz a drog. Pokud se jim to nepodaří, odskáčou si to jejich rodiny. V sázce zatím doposud nikdy nebylo víc... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nalákal svým plakátem, který je na celém filmu bohužel to nejlepší. Jistá podobnost s mým milovaným Městem by tu nějaká byla, ale režie Afflecka je perfektní a tady to bohužel pan Leclerq silně nezvládá. Herci nejsou zajímavý, postavy nejsou zajímavý, akce sotva ucházející a tak jediné, co je VELMI sympatické je stopáž, která se bez titulků dostane sotva na 75 minut. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná akční jednohubka z francouzské produkce. Druhý film, ve kterém vidím Bouajila a musím uznat, že ten chlap má fakt dobrý ksicht na záporný role, ani si ho v jiné představit neumím. Příběhově to asi moc nepřekvapí, ale vykreslení drsného podstvětí a celé tě špinavý hry působí dost uvěřitelně a surově a stejně tak i film končí. Díky krátké stopáži to celkem rychle uteče a neztrácí tempo. ()

Reklama

notozjano 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl pocit, že je tam nějak moc postav a trochu jsem se ztrácel. Až po chvíli jsem se nějak zorientoval, kdo je kdo a jakou roli hraje. Děj je jednoduchý, akce přiměřená, nějaké ty zvraty "překvapivé" taky nechyběly, z herců vyzařuje i charisma a celkově se mi to líbilo, správně drsný film. Jen jsem se nemohl zbavit pocitu, že je to takové rychlo natočené. Jakoby si tvůrci řekly: dobře, pojďme to natočit, ale hned, protože nemáme čas. Možná mohla být delší stopáž, kterou bych asi vyplnil vztahem mezi postavama nebo úhlem pohledů ze strany policistů. I tak ale můžu s klidem doporučit. Hezký filmek. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Standardní francouzské krimi, kde hlavní hrdinové jsou “hodní lupiči”, ale plán se zvrtne a aby přežili, musí se stát zabijáky. Všechny včetně svého mladšího bratra samozřejmě do dráhy zločinu vtahuje nejcharismatičtější z nich, kterého za to odsuzuje i vlastní matka. A sám by toho nejraději nechal a vrátil se k hezké bejvalce, ale… Klišé nad klišé, ale jako přiznaná akční jednohubka s odsýpajícím dějem pobaví. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou "The Crew" je skutečnost, že stopáž není nijak robustní a všechno se odehraje příliš rychle. Trošku mám problém i se střihem, kterej i díky ruční kameře vyvolává dynamiku, ale místy je zvolen docela nevhodně. Chladnej přístup k chatrné záplatce a k postavám zamrzí, ale poslední dvaceti minutovka je fakt výborná a hodně napínavá. Herci jsou sympatický, ke každý postavě jsem si vytvořil určitý pouto, jsem spokojený i s tim kdo umřel a kdo přežil, naprosto férové. Líbily se mi vztahy mezi nimi - pokud to není vyloženě nutné, tak týpci zbraně nepoužívaj, jsou to "jen" lupiči. Pořád maj nějakou tu morálku, jsou to prostě grázlové co maj rádi své blízké, civilistům nijak neubližují a chtěj si akorát přilepšit. Vizuální lahůdka dovolí vyniknout krásám interiérů a prostředí Francie je refrešující. Akčních scén není zas tolik, ale jsou výborně prostříhaný, špičkově nasnímané, realistické a dokonale ozvučené. Nechybí ani krytí se za zdmi či auty, přebíjení bouchaček, využití více zbraní, od samopalů po brokovnice a pistol a dokonale provedené Rko, kde jsem si užil každý zásah. Soundtrack minimalistický, ale atmosférický a zároveň skvostný. Je to tak, jsem spokojený. Důkaz, že i realisticky působící film může skvěle bavit. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama