Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústřední postavou romantické komedie Casting na lásku je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která s blížící se čtyřicítkou zjišťuje, že velkou díru do světa už asi neudělá. Ztrácí angažmá v divadle, kde stejně hrála jen nevýznamné role. Po kariérním neúspěchu přichází i osobní – manžel jí začne podvádět a ani se to nijak moc nesnaží skrývat. S porážkou od života se ale Stela nemíní smířit a rozhodně se nevzdá bez boje. Zapřisáhne se, že si stůj co stůj najde někoho, před kým její manžel zbledne závistí. Zahájí tedy velkolepý konkurz na novou lásku. Začne se seznamovat, ale co schůzka, to výstřední a nepoužitelný nápadník a každé rande končí fiaskem. Najde nakonec Stela toho pravého? Nebo všichni pořádní muži už vymřeli? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten prúser, keď neherečka hrá vo filme herečku. Totálne zúfalstvo. Navyše ide o feministickú kravinu, kde sa neúspech jednej chudery môže kto iný ako manžel. Samozrejme ten je žobrák, nič nerobí, ale podvádza a pije. Klasické klišé. Vlastne pomaly každý muž, ktorý sa v tomto filme objaví, je hovädo alebo hlupák. Toto je horšie ako Evitine romány a to je už čo povedať, lebo to je dno, ktoré ťažko preraziť. A celé to je odrozprávané pomaly ako román a kde len mohli, tam pridali vulgarizmus, pretože asi v tom sa prejavuje ženská sila. A scénka s Latinákom bola asi najtrápnejšia filmová pasáž za posledných 10 rokov. No ešte trápnejšie je, že na tento portál nabehli samotní tvorcovia filmu, aby dostali film aspoň do modrých čísel. Ale dlho tam nevydrží. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem půlku. Tady je seznam míst, kde jsem se zasmal: // update 2022: dokoukal jsem to s trochou soustředění a jsem laskavejsi. Místo nuly dávám dvě. Je to pořád slabý, ale třeba ta hlavní herečka působí sympaticky a pár věcí tu vtipných je. Jinak scénář a režie tragická. A možná by stálo se zamyslet nad trochu lepším product plejsmentem. "No, chtěl Bandi, dostal Bandi." ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Princ na bílém koni se silně namáhaným hřbetem je všudypřítomný, ale to nebrání ústřední hrdince, aby nevěděla, co chce a nedala pokoj, dokud to nedostane.. Komedie vskutku božská, neboť jsem se při ní ocitl mezi Limbem a druhým pekelným okružím. Působilo to, jako kdyby zastavili náhodnou kolemjdoucí na ulici, že si může natočit film svého oblíbeného žánru. Jedinou podmínkou je napsat scénář za dvacet minut (můžete zavolat dvěma kamarádkám o radu) a do něj vložit nenuceně působící reklamu na prodejce pánského oblečení.. Zajímalo by mě, jestli v rámci castingu proběhl telefonát: „Pane Langmajere, chcete si zahrát v nové romantické komedii?“ - „Proboha, už ne, zavolejte bratrovi..“ ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, kde to vypadá, že se v podstatě nic neděje. Při troše snahy, ale vidíme hlavní hrdinku, která se ocitla v životní etapě, která se jí příliš nelíbí a kterou dříve či později bude muset řešit každý z nás. Jestli se v 36. letech má ještě pokoušet o kariéru herečky a chodit na ponižující castingy, nebo se raději usadit a dát prostor svému osobnímu životu. Někomu se to třeba povede a dokáže skloubit obě věci dohromady a je opravdu šťastný. Nečekejte herecké výkony, nebo bůhvíjak vtipné situace. Přesto si myslím, že to nebyla ztráta času a za takový průser bych to nepovažoval. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Lidé, co nadávají na libovolnou českou romantickou komedii by asi měli vědět, že vychází zábavné blbosti (Po čem muži touží) a na druhé straně šílenosti k nepřežití (Casting), viděno den po sobě. Nebudu zapírat, že i tento film má několik hezkých momentů, které mně přišly upřímně fajn a přítelkyni dojaly, ale co se týče toho ostatního, počínaje kamerou, dramaturgií, scénáře a konče nuznou režií, je prostě nudné až ubíjející. Snad jen ta výprava je obstojná, protože když sáhnete jako vždy po Praze, nelze to moc zvorat. I na Netflixu lze v tomto žánru vybírat moudřeji. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu probíhalo v Praze a Červeném Kostelci. (SONY_)
  • Ve scéně v galerii dává hlavní hrdince jeden muž do výstřihu vizitku. Když pak nehnutě stojí a přijde manžel, vizitka ve výstřihu není, při odchodu z gralerie ale už zase vizitku ve výstřihu má. (jujec)

Reklama

Reklama