Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Fr 

všechny recenze uživatele

už dávno mi tak nikdo nezahrál na trapnou notu jako D.R.ELIS. bohužel mu v tom sekundovali i herecké výkony hlavních představitelů, ale scénárista a režisér jsou ti hlavní co si zaslouží pověsit za kou.e do průvanu! nevím jestli vůbec někdo bude mít zájem o nahrávku z mobilního telefonu, ale já asi nebudu mít chuť se na tento snímek podívat znovu. není zase tak špatný, jen mi bylo vše řečeno na první zavolání. a ani mobil se mi nevybil! (a to nemám funglovku baterku). ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Znesiteľný thriller okorenený o celkom slušnú akciu. Ellis je rutinér a dramatický podtext si mohol odpustiť. Navyše práve tým tento film úplne stráca na vážnosti. Zvraty pomerne naivné, ale dobre to odsýpalo a herecky sa to tiež dalo prekusnúť. Navyše Nokia musela pekne siahnuť do vrecka v časoch, keď ich s prehľadom predbieha konkurencia. 70%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Scénarista Telefonní budky nám poněkud zrecykloval svůj předchozí nápad a rutinér Ellis ho zpracoval. Spousta nehorázných klišé, nijaké herecké výkony a antisympatický hlavní hrdina dělají z tohoto snímku skutečně nudnou záležitost. Bohužel ani tradičně výtečný Macy či obyvykle "cool" Statham nemají šanci snímek odtáhnout na svých bedrech, jelikož i oni se zde topí ve vodách průměrnosti. Nezajímavý snímek, který nic nového nepřináší a i to stokrát viděné nabízí ve formě horší než-li konkurence. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Během úvodního víkendu (8. – 10. 9. 2004) si 25-milionový thriller odnesl z kin 10,1 milionu dolarů. Celkem diváci za lítsky utratili 32 milionů. (imro)
  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama