Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla May malá, měla jediného přítele - ručně vyrobenou panenku Suzy. Teď je May velká a jejím jediným přítelem je stále Suzy. Pak se ale May seznámí s filmařem Adamem. Věcí, která se na něm May nejvíce líbí, jsou - jeho ruce. U další známé, Polly, obdivuje její krk. May se prostě na lidech líbí jen některé části. A protože ví, že jediná možnost, jak získat přítele, je ručně si ho vyrobit, pustí se do toho. Začne z uřezaných lidských částí skládat ideální tělo. Není pravda, že by May neměla ráda lidi. Má je ráda. Částečně. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že som ten film asi po polhodine prepol, pretože to bola nuda na úrovne teenie seriálu, ale cca. po 5 minutách som sa k nemu vrátil a dopozeral som ho. V 2.časti sa to rozbehlo a celkovo tento moderný frankensteinovský film zaujme akurátne krvavými scénami a ešte tá podivínka nehrala úplne zle. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Pro mě to horor určitě je i když dost nezvyklý! May je trochu "divná" holka, která nemá žádné přátele jen svou panenku Suzy. Potom potká Adama do kterého se zamiluje, nebo spíš do jeho rukou, které se jí zdají naprosto dokonalé. Její kolegyně a později milenka má zase hezký krk a další dívka krásné nohy. Když si myslí, že už snad nebude tak sama, přijde velké zklamání. May si proto stvoří dokonalého kamaráda, který bude jen její a proto mu daruje to nejcennější co má, svůj zrak. Teď je konečně šťastná! A jestli se vám někdy stane, že takovou "May" potkáte radši se jí vyhněte, protože při líbání dost kouše a když je někdo moc votravnej tak mu vrazí nůžky mezi oči (mimochodem moje oblíbená scéna). ()

Reklama

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Odpad? Ani hovno! Okej, možná trochu, ale pěkně nadupanej a dle mýho fakin gusta! Pravda začátek byl fakt kurva divnej, ale taky jsem čekal, že to pak bude dobrá sráčka. Ale tohle je geniální sračka, kterou Aj rilly lajk it! Příběh je fantastickej, jak se to pak do sebe všechno propojí, vlastně se ji všechno z tý veteriny pozdějš vyplatí, frst ju sej, co to je kurva, proč mu tak jede po rukách.. Nejvíc mě zprva bavil ten rozplaclej kocour, ale pak se to jen rozjelo.. třeba scéna, kdy leží vedle tělo a upadne oko, taková dosti kokotina, která mě rozesmála. Jinak, když jsem viděl tu doll, fakt jsem myslel, že je tohle nějakej předchůdce Annabelle, což jsem teda kurva rád, že není.. Až na pár minut of di end a začátek, kterej začínal být už trochu otravnej svou wirdnosti, jsem se celou dobu bavil.. Avšak Aj kent hodnotit to moc vysoko.. Pokud se neplatu, jedna taková skládačka už byla ve Vraždách v domě panenek.. A ty hlášky? Tady jsou nějaký, u kterých, jsem se pobavil.. ,,Co Lupy? (nevím, jak ten zmrd byl) - Je v pytli." ,,Potřebuju víc části." ,,O čem si to čteš? - O amputacích." - Kvůli práci? - Ne, pro zábavu." ,,Když si nemůžeš najít přítele, udělej si ho." ,,Dívej se na mě. Dívej." :) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Příběh tak trošku jiné, ale rozkošné (sladká Angela Bettis ) dívky a její cestou za štěstím. Místy roztomilé, místy dojemné, místy šílené, ke konci hodně krvavé ale co hlavní - originální. Já si to užil a nebál bych se označit film vedle žánrů jako horor/thriller/drama i romantický. Na mě to fungovalo, rozhodně to není povrchní snímek - 7.5/10. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Film vypráví o zakřiknuté dívce bez přátel, která se jednoho dne rozhodne, že nadále už nechce být sama a že si sestaví dokonalého přítele. Tak začne obcházet ulicemi a začne čtvrtit své mladé spoluobčany. Tento horror je šíleným způsobem roztahaný a po celých těch 95 min. se skoro nic neděje. Jediným kladem tohoto filmu je Angella Battis v roli May, která předvedla opravdu pozoruhodný výkon. A ještě musím vyzdvihnout závěrečnou scénu, kdy May dokoná své dílo a lehne si vedle svého “dokonalého přítele“ a ten ji vezme za ruku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Lucky McKee si ve filmu střihl malé cameo, jako muž, který byl se svou přítelkyní ve výtahu. (hladass)
  • Anna Faris přijala roli Polly, protože se jí zdálo vzrušující hrát lesbu, která se „zamiluje“ do podivné dívky, která má chuť si poskládat z lidských částí svého vlastního kamaráda. (lyukassza)
  • Jméno přítele, kterého si May nakonec vytvoří, je Amy, což není jen anagram May, ale i slovní hříčka na Ami, což znamená francouzsky přítel. (hladass)

Reklama

Reklama