Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Vyrehlený výlet do zaprášených útrob Utah (h is silent) a lesnatých pohorí Colorada z ktorých sa ozýva tuhá vyšinutosť zaobalená v pekelne vyhaluzených spevoch. Názorná ukážka krotkejšieho tromackeho muzikálu organicky profitujúceho z "estetiky nevkusu" a nevyčerpateľnosti pokriveného komična. Okrem očakávaného, labužníckeho konzumovania telesných pozostatkov karikatúrnych členov výpravy dôjde aj na odzbrojujúce náznaky zoofílie, pomoc od šikmookých indiánov, odpor skrz teplošský gang a takisto sa nezmešká mnohonásobná funny-gore exekúcia umanutého stroskotanca. Proste ideálna voľba na spestrenie dopoludňajšieho povaľovania sa pred nedelňajším obedom aneb Trey Parker all-inclusive a jeho oficiálne prvý, všestrannými drbami pretkaný celovečerák s pompézne pohŕdajúcim FUCK OFF. A kto nevie ako ďalej, nech si postaví snehuliaka... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

To byla ale špadojňklová komedie! Sice absolutně nevím, co to slovo znamená, ale co už, kdo to viděl, pochopí. Už hned na začátku mě potěšilo logo Tromy, které vždycky slibuje řádnou šílenost a ono taky jo, akorát na Tromu je to málo úchylně a málo krvavé. Zpočátku to stylem dost připomene rané komedie Petera Jacksona a ono to i tak podobné baví. Tady je to navíc obohacené o muzikálová vystoupení a i znatelné náznaky Parkerova a Stoneova humoru, který pak rozvádějí v South Parku. Pak tu taky hraje Stan Brakhage, od kterého jsem pár dnů zpátky viděl několik krátkých filmů (většina z nich za moc nestála). Každopádně, Kanibal! Muzikál je i bez úchyláren a hodně gore dost šílená komedie, která je ale hlavně zábavná, takže já jsem s ni spokojený. Jenom mohla být o něco kratší, v některých místech je to hluché. 4* ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trhlá komedie, která se ale překvapivě dost drží skutečně doložených historických událostí (jak jsem alespoň vyčetl na wikipedii:)) Trey Parker zvládá režii s přehledem, potěšila mě i herecká účast Diana Bachara a Matta Stonea. Tohle si ještě nědy zaručeně zopakuju. Komentář píšu po dvou měsících od zhlédnutí, ale ústřední melodii si doteď pamatuju:) ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)
  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)

Reklama

Reklama