Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

kowalski 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý thriller po jejímž shlédnutí zjistíte, že ve Španělsku mají mrazy jako za polárním kruhem a policajti nemají mobily nýbrž jen vysílačky. Taky obrněný tracky pro vězně nejsou sledovaný přes GPS a tak dále.... Jako jo jsou tam nějaký dobrý pasáže nebo nápady. A hudba taky nebyla špatná ale výše zmíněné věci prostě kazí celkový dojem. A konečný titulky byly docela originální a mohly být klidně delší. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Netlflix konecne zabodoval. Dlho som vedel, ze toci filmy, lenze to boli filmy pofidernej a pochybnej kvality. Ktore pravom zapadnu casom. Tuto reziser Lluis Quilez natocil zrucny akcny film, tempo vyborne dialogy su na urovni. Skoda potom nepremysleneho a vycpeleho zaveru. Stacilo by ten zaver prepracovat a skocil bych i vyssie : 60 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný film. Podľa komentárov som očakával, že sa to v polovici zlomí a pôjde to do sračiek, ale ono vôbec nie. Rozuzlenie je slabé a málo prekvapivé, tam myslím bol priestor na rôzne pointy. Ale od začiatku až po snahu zachrániť si život v ľadovej vode ide o veľmi dobrý thriller, čiže s výborným koncom by to bolo za päť, no s týmto priemerným si to aj tak 4 hviezdy zaslúži. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jasný stručný pravidla v tomhle hektickým španělským thrilleru. Konec filmu byl trochu ujetej, ale jinak to hezky šlapalo a herci si tuhle vyvražďovačku po jiném evidentně užívali. V této jiné variantě nebezpečné rychlosti to naštěstí rychle odsýpalo, a já se ani jednou nenudil, takže vlastně pozitivní dojem. Jen ten konec prostě... Ten byl megadivnej. 60% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Místy slušně atmosferický thriler, který by se klidně dal natočit i v našich končinách. Napínák převážně ze stísněného prostoru obrněného autobusu na přepravu vězňů. Bohužel motiv a logika některých činů i chování postav je občas silně přitažená za vlasy a dost to kazí výsledek. Za mě slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Náklaďák přejede ostnatý řetěz a jede ještě nějakých pár metrů. V záběru zezadu na náklaďák je vidět, že levé přední kolo není píchlé. Potom, co vystoupí i druhý policajt, je záběr na přední pravé kolo, před kterým leží ostnatý řetěz. (noxi600)
  • Filmovalo sa v Madride, Segovii a v Tobes, kde sa natáčali scény v opustenom starom mestečku. Filmári pracovali od 8. februára do 4. apríla 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama