Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (239)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Já asi stárnu, ale mě to jednoduše bavilo. Krásný bezduchý akčňák, který má přidanou hodnotu těžkých a krásných kamionů na zamrzlém oceánu. Nejsilnější části pochopitelně na ledu, jinak to akční sekvencí a příběhem spadlo na průměr, ale díky nevyzpitatelnému ledu a pochopitelně chemii mezi bráchama to fungovalo dobře a já se bavil. Což jsem od filmu chtěl. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Holt všichni akční hrdinové si chtěj zahrát ve svojí Pasti, ovšem ta Smrtonosná je jen jedna Liame. Nicméně ve srovnání s tím co Neeson pouští svým fanouškům před ksichty teď za posledních cca pět let, patří tahle Mrazivá určitě k tomu lepšímu! I přes to, že ta story je laciná, nápad v ní o kamionech převážejících tězkej náklad přes zmrzlej oceán při nastávajících časech tání, to je fakt bomba! A i když se po tý štrece stala spousty nepochopitelných hovadin, jako výplach palice to zabaví ideálně! 65% ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Vonku prvý krát nasnežilo, teda už druhý ale po včerajšku to dlho nevydržalo. Vonku momentálne husté sneženie. Tak som si zapol mrazivú pascu s Liamom. Klasická Neesonovka kde sa trochu stráca fyzika, presne ako pri serii FF. Tu boli chvalabohu iba kamióny na ľadovej ploche. Treba však pochváliť vydarenú atmosféru. 3* ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Ve věcech vašeho bratra jsme něco našli. Jo a co? roztrhaný katalog kamionu. Skutečně, jak je to možné? Ne jen nekvalitně napsané dialogy, ale i celá zápletka je superblbá. Tohle je prostě slabý jak po 30. louhovanej čaj. Jak jsem Nelsona měl v podobných akčnácích většinou rád, tady je nejotravnější ze všech zúčastněných. Přitom námět docela fajn. Ač mě béčkový akčňáky nevadí, tohle mě opravdu ani trochu neoslovilo 45% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film dopadnul v hodnocení podobně jako film V oku tornáda. Taky ho točil rejža z konce minulýho století, taky má jiný představy o zábavě než většina v současnosti mladejch rádobyfandů filmu. Do filmu vrazil několik ve skutečnosti neproveditelnejch, ale právě proto tolik zábavnejch scén. Obsadil docela slušnou hereckou sqadru, a dvě hodiny diváka s nadhledem bavil napínavou jízdou po ledě. Navíc tam vrazil ještě thrillerovou zápletku. A já Heisnleighovi vrazim čtyři, protože mě potěšil. A stejně to bude u všech rejžů, který se obejdou ve svym filmu bez úlitby současnejm trendům, a budou točit podobně zábavný filmy bez...............80%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)
  • Ľadová cesta v kanadskom Severozápadnom teritóriu, ktorá inšpirovala film, má dĺžku 400 km, prechádza cez 64 zamrznutých jazier a na ľade má šírku asi 50. Vodiči nákladných vozidiel tu cestujú 14-16 hodín pri maximálnej rýchlosti 25 km/h. (Arsenal83)
  • Natáčení filmu probíhalo v kanadské provincii Manitoba. (SONY_)

Reklama

Reklama