Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 315)

plakát

Krvavý Johann (2023) odpad!

Na podobnej bizár jsem asi až moc suchar. Nejlepší je Dolanskej, protože jeho postava je tak ohromně afektovaná, že mě až lezl na nervy. A ty dvě český pornoherečky, to byla zřejmě třešnička.  Že bych mohl tvrdit, že je to amatérsky blbý, to vlastně nemůžu. Ale až tak mě to nebavilo, že jsem posledních dvacet minut už klimbal. Pro obranu Krumpáče jsem obrovským nepřítelem podobnejch snímků i za hranicema Česka. 0%.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Tak nebejt tam Petra, a já nebejt takhle v pohodě vůčí těmhle filmům žen pro ženy, tak tři nedám ani zdaleka. Ale vlastně se na to kouká skoro dobře, a přitom je mi skoro každá postava fuk. Taková neutrálně hodnocená ptákovina. 50%.

plakát

Táta na plný úvazek (2004) 

Kevina Smitha vůbec nevyhledávám, a když už jo, nedopadá to valně. Snad právě tenhle filmek s Benem se mu jako jedinej z filmů, co jsem viděl, povedl. Samozřejmě ne proto, že ty ostatní filmy jsou blbý, nebo že by Smith byl patlal, ale mě prostě jeho tvorba moc nesedí. Tady ten film mi utekl jak voda. Nějakej ten cynickej vtip, trochu i normálního humoru. A hlavně kouzelná dcerka Raquel Castro. Člověk by řekl, že po tomhle bude točit jak divá, a až vyroste bude z ní prvotřídní herečka, snad i hvězda. Ale ono nic. Nestalo se. Ale film je to dobrej. 80%.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

No, to teda nechápu, kde to vzalo ode mě tři hvězdy. Útrpně uječenej film, kde superhrdinská část je v pozadí, a natočená jako nutný zlo. Humor trapnej. Konec ještě trapnější. Napodruhý nelíbilo. Ani nevím, proč sem si to připomínal. 30%.

plakát

Flashdance (1983) 

Tenhle film jsem v kinech při jeho premiéře viděl snad desetkrát. Dnes můžu v klidu napsat recenzi po včerejším připomenutí bez svejch pubertálních sklonů a potřeb. Film je naivní jako moje hokejová Sparta, když mluví před sezónou už skoro dvacet let o titulu. Hudba je doslova děsivá. Vím že s většinou našeho "chytrýho!!!" národa bych se neshodnul, ale větších odrhovaček už není. Snad tam mohli švihnout i Michala Davida a céčka.  BRRRRRRRRR!!!!!!! Takže v dnešní době už je to ohlodaná klasika a pohádka. Jediný, co v tom filmu stojí za něco, je roztomilá Jennifer Beals. Jinak skoro nic. 40%.

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

Po dlouhých patnácti letech jsem si pustil tenhle doslova majstštyk. Vlastně se ani nedivím, že Strausovic kluci splácli v roce 2010 nějaký pavouky, a pak šli zřejmě o žebrácké holi. Tady musím hodnocení o jednu večernici snížit. Ne že by to nebyla řež, ale v druhý půlce jedeme v mustru " Ukaž postavu, a za sekundu jí nech zabít." Všechny postavy mi byli u prdele. Ani napodruhý mě to nenadchlo. 40%.

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Dobrý. Tohle už netřeba nijak recenzovat. Sice jsem jednu hvězdu ubral, ale i tak je to velmi povedená stórka. 90%.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Přiznávám, že první aristokratku jsem poprvé neocenil nijak vysoko, a vlastně ani další promítání nepřineslo žádný nadšení. Jak jsem psal. Bláznovina, která mě ale díky hercům docela bavila. Dvojka je ale o něco horší. Chybí příběh. Navíc těch vtipů je tady pár, a některý jsou navíc trapný. Takže ty tři hvězdy budou tak maximum. A to nadhodnocuju. 50%.

plakát

Vedlejší produkt (2024) (seriál) 

Co se týče rukopisu Bebjaka, je poznat na sto honů. Kvalitní režie, kamera, styl vyprávění. I příklon k realnýmu stylu kriminální práce má Bebjak už v malíčku. Já s tím prvním dílem byl jednoznačně mezi 4 až 5 hvězdicema. Bohužel ten druhej díl byl plnej vaty a pomalýho vyprávění. Takže mě napadlo, že to bude v poslední části jízda. Nakonec ale Bebjak. Dál nic, vzhledem k tomu, že je to moderní, tak..................?????????????!!!!!!!!!!!!! 50%. Mrzkejch.

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Musím se přiznat, že sem se docela těšil. Ale bohužel nic pěknýho se nekoná. Příběh je dost strohej, o čarodějnici se nic nedozvíme. Děsivejch scén, beznaděje, potažmo gore se tady absolutně nedočkáme. Pozitivem, a vlastně promrhaným potenciálem je dům. Děsivej, ale nevyužitej. A  když nad tím tak přemýšlím, ty dvě hvězdy jsou až moc. Ale nechám to. Jedna za film, což je maximum, protože mě to vůbec nebavilo. A jedna za barák. 30%.