Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na kotvící jachtě je lodním lanem uškrcen movitý podnikatel Kornel. Není jasné, jestli šlo o nevydařenou loupež nebo o pomstu. Magda s Martinem se snaží zjistit, kdo mohl mít zájem se podnikatele zbavit. Mezitím si vrah Edity Moravcové vyhlídl novou potenciální oběť, kterou začíná sledovat. Tou ženou je osoba, kterou Magda dobře zná. Je to jeho záměr nebo jen krutá náhoda? (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krhut  hercem , tuž dobre  kurde . A  Švehlík  cosik   kuje ,  bo  to  je  jasne  z  jeho " visage "  .  Jo  a  ta Bokova  fajna  děvucha  .  Jinak  díl  spiše  pruměrny .  Zduř . ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný příběh s průměrným hodnocením. Ničím nezaujme, ani neurazí. Jen mě to extra nebavilo a stopáž by mohla být poloviční. Mimochodem hláška, že až vyleze za 10-15 let z vězení, bude mít ještě všechno před sebou snad není ani vtipná. 50% ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zavražděného Artura Kornela hraje M.Siničák, jeho ženu Julii K.Boková, správce maríny J.Gottwald. Natáčelo se taky v Zoo Ostrava. ***8.díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 27.5.2024, 20.10 . ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama