Reklama

Reklama

Čundr v Africe


Epizoda 1 (E01)

(epizoda)
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2020, 24 min

Obsahy(1)

Ihned po příletu do Accry se kluci vydávají vyzvednout jejich auto, které tady na ně čekalo skoro celý rok od poslední etapy z února 2017. Opraví všechno, co je potřeba, a pak se vydají na západ po pobřeží do Národního parku Kakum, kde je čeká nemilé překvapení. Pak už namíří zpátky na východ k hranicím Toga a cestou navštíví bývalou otrokářskou pevnost Amsterdam. (TV Prima Cool)

(více)

Recenze (3)

fyluta 

všechny recenze uživatele

Jako když si fotrové od rodiny řekli, doma to je na prd.. jedeme do Afriky. Volnou, hodně volnou formou, lážo plážo, dělat v Africe "českej čundr".. ()

mccoulec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U předešlého cestopisu z dílny Prima Cool "Do pryč z tadyma" jsem kritizoval opravdu neskutečně trapný smysl pro humor autorů a v půlce druhého dílu jsem tomuto projektu dal sbohem. Tady mi naopak jakýkoliv humor schází. Nicméně Čundr v Africe je o dost více koukatelný. Můžeme zde vidět nádherné záběry z dronu, vypravěč se dá poslouchat a něco se od něho i dozvíme. Škoda jen, že se toho do jednoho dílu nevešlo přeci jen o trochu více. Prvnímu dílu dávám tři hvězdy a rád se podívám na další. ()

Reklama

Reklama