Reklama

Reklama

VOD (1)

Helenka, studentka textilní průmyslovky, si vymyslí ideálního muže, kterého jí závidí všechny kamarádky. Snivá a zamindrákovaná Helenka se brání svým komplexům vymyšleným milencem, její realističtější přítelkyně Zuzka by sice také dala přednost vysněnému Patrikovi, ale nakonec bude patrně šťastna s méně ideálním Honzou, a sebevědomá vulgární nymfomanka Sylva jako motýl přelétá od jednoho milence k druhému, aby nakonec jako jediná čekala na vysněného Patrika. (TV JOJ)

(více)

Recenze (111)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Klasická 80.léta, která asi většina recenzentů této komedie nezažila nebo byli ještě v plenkách :-) Celkem jsem se bavil, je tam pár dobrých hlášek ("To čumíš, velkej svět!... To se mám z toho posrat?"). A hlavně solidní muzika jako Laura a její tygři nebo Pražský výběr. A to opravdu není disko... :-) :-) :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V podstatě holčičí film, kde holky budou v plavkách a tak, ale kde řeší, co jsou, kým jsou, čím budou, jestli je lepší být svině a ku.rva, nebo hodná holka, a samozřejmě se řeší i chlapi, vztahy, holčičí závist a předsudky. Jak je asi u Tučka zvykem, nemá film pevnou dějovou strukturu, spíše řadí vedle sebe výseky ze života jako u Copak je to za vojáka, občas je to zbytečně expresivní, ale dívat se na to dá, a vypovídá to svým způsobem i o době vzniku. ()

Reklama

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

nebyl to záměr, ale je celkem legrace, teda...člověk se posmívá filmu, Pomejemu, frajerovi, 80. létům, socialistickejm 80. letům, absurdním scénám....Jo, Jirka Pomeje je i choreograf a tanečník, je to bizarní, je to brekdenc, brek...hm a víc už nic, některý ne/sympatický mladý herci, ale některý herečky sexy.......stará zapomenutá blbůstka..no...youtube ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Zajímavá konfrontace velmi uvěřitelné, poněkud zapšklé a usedlé Pleštilové s velmi uvěřitelnou, energickou a nevázanou Kvasničkovou, která se měla odstěhovat do Tibetu nebo do jiné země, kde vládne polyandrie, neb jeden muž jejím potřebám rozhodně nestačil. A to vše podkresluje občas velmi zajímavá hudba. Původně jsem sem chtěl přepsat celý monolog onoho dědy s vozembouchem, protože ten se zkrátka musí zachovat pro další generace coby nejvtipnější část snímku, ale nějak ten film nemůžu na internetu najít. Tak holt smolík, naši potomci. ()

007hanka 

všechny recenze uživatele

Ten film je fakt ukrutnej. Když si zacpu uši v momentech kdy hraje nějaká hudba (takže prakticky pořád) dal by se ještě jakž takž snést, jenže pořád mám ještě před očima ty příšerný osmdesátky a to už je opravdu zločin proti lidskosti. Dvě hvězdy bych ucedila za Vanďas, kterej je vlastně pořád stejnej, i když teď už trochu opucovaněji. Ale Matásek v roli maminčina ňoumy v dobách, kdy už rok fungoval Orlík...? Za takovou paroli bych se styděla víc než za celou kariéru s kapelou, takže i ta jedna je s odřenýma špičkama. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Vůz, v kterém ve filmu jezdil Jiří Pomeje, byla užitková Škoda 1203 vyráběna v letech 1968-1982 v AZNP v závodu Vrchlabí. (JARDAHONDA)
  • Natáčanie prebiehalo v Prahe, Kutnej Hore, Vansdorfe, Rumburku a na hrade Tolštejn. (dyfur)

Reklama

Reklama