Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (154)

Adel_ZH 

všechny recenze uživatele

Tento počin od Netflix mi úplne sadol. Brutálny príbeh, ( nikdy pred tým som o Lupinovi nepočula ), soundtrack pecka. Na konci každej časti sa úroveň zdvihne a on ich zase v ďalšej preští. WAU. Nezamýšľam sa, koľko je z toho reálnych veci. Toto je oddychovka. Teším sa na pokračovanie. Dlho som nevidela niečo tak dobré 5* ////// Update: po zhliadnutí 2.série som čakala veľkolepejší koniec, niečo špeciálne 4* ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

začátek slibný tak jako to vždycky bývá, po čase se ale Lupin stal větší mistr utěku, jak Houdini. V režii se ani nenamahali alespoň naznačit pohyby těch krádeží co předváděl, negr prostě do někoho vrazil a jeho osobni věci se mu transportovali do rukavu, dobrá schopnost to se musi nechat, skoro jako kdyby ji vymyslel sám steve ditko, ale Lupin byť je černej by do toho kolektivu novodobejch buziku v elasťakach stejně nezapadnul, byť ho podezřivam že zvladá i mind-control protože mu policista skoro předá zbraň při zatykani, nebo ho honi vic policajtu jak charlieho mansona. Slaboduchá sračka pro slaboduchý kreteny ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No, začal jsem na to koukat, došel jsem myslím k druhému dílu v druhé serii a pak jsem se k tomu už nějak nevrátil. Začátek dobrý, to moji osobu drželo a lákalo ale pak to postupem začali nějak opadat, nedokážu asi přesně popsat proč ... ale poslední díl a pak ten přelom na druhou sérii prostě už spíše do pozadí a nuda. Než jsem na ten seroš začal koukat , tak recenze a trailer říkali něco jiného proto jsem i trochu fantazíroval něco jiného... Určitě si svou část fanoušků najde. Rozhodně neříkám že je to nějaká nekoukatelná blbost. Jen to chce najít ty správné diváky. Za mě 50% ;) takové ty dvě a půl hvězdy ... ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omar Sy je fajn a story o otci a cestou za jeho pomstou taky. Ale občas to v rámci provedení skřípe (scéna ve vězení je hodně mimo) a "Lupinova" šarmantnost se trochu vytrácí. Ale pořád to má jiskru ala široký úsměv Omara Sy a svižný děj. Na definitivní verdikt si počkám po zhlédnutí dalších 6 epizod (po únosu syna). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Lupin, ze kterého Lepenovi dozajista rupne cévka, slaboduchý tendenční škvár Netflusu na podporu senegalských víz do EU a anální znásilnění odkazu Maurice Leblanca ebenovým BLM kabanosem o tom, jak to dává šarmantní, sympatický a dokonale asimilovaný černoušek s fikaným využitím hloupých a slizkých bílých kriminálníků sežrat zkurvenému bílému privilegovanému rasistovi, který mu s hluboce zakořeněnými tmářskými předsudky, arogantním xenofobním zmrdstvím a bělošskou hrabivostí rozvrátí idylickou, naprosto kulturně integrovanou, pracovitou a společensky prospěšnou čokorodinu. A jediný, kdo mezi všemi těmi tupými a zkorumpovanými bílými policajty stíhá jeho bezbřehý intelekt je hnědokomisař jménem Jusuf! Rychlodementní a předvídatelný tuposcénář, avízovaný jako „moderní verze“ a zcela pošlapávající kouzlo i promyšlenost originálního Arzéna, svědčí jednoznačně o tom, že se jedná výhradně o Die ewige weisse Schnauze neomarxisticko – fašistického korporátu a propagandistické sraní na evropské kulturní tradice, od nichž je již jen krůček k Čokotintinovi, Hraběti Monte Negrovi nebo Qasimodovi z Dakaru. A po kultuře vesměs hned přicházejí překrucování historie (skoro splněno), potlačování svobody slova (splněno) a diktatura proletariátu či reakční vláda finanční oligarchie (cuming soon). Opravdu trapné a nudné podprahové svinstvo pro programování Instakokotů k nucené diverzitě, po kterém očekávám v rámci rasové rovnosti minimálně Owena Wilsona v roli Kunty Kinteho v „moderní adaptaci“ Kořenů. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kde Leonard (Adama Niane) vezme hrst nábojů do brokovnice, můžeme vidět, že se jedná o české náboje Sellier&Bellot. (UncleMorty)
  • Během scény v koncertním sále zazní část Dvořákovy symfonie č. 9 e moll „Z Nového světa“. (Shayley)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama