Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 196)

plakát

Nenevěra (2018) (seriál) 

Nedokázal jsme se prokousat ani těmi šesti díly. Tváří se to téměř skandálně, ale je to ta nejvíc mid věc na světě. Hromada plácání, nezajímavé postavy, unylý děj a vyhlídka na epizodu, kde se celou dobu vykecává na terapii, mě přimělo to odložit a za poslední 2 měsíce jsem se nedokázal přinutit to dojet, takže je nejvyšší čas to zahodit.

plakát

Nad ránem - Josh proti apokalypse: 1. část (2019) (epizoda) 

Na základě jednoho dílů nechci hodnotit, ale je velmi, velmi zřejmé, že nejsem cílovým publikem. Já se klidně na nějaký teen nebo i dětský seriál podívám a mnohé se mi hodně líbí, ale tenhle je teen tak nějak nesprávným způsobem, až mi to přijde absolutně mimo. Trochu to svou dětskostí má vibe Disney Channel seriálů, jen trochu špinavější a s vyšší produkční hodnotou, ale stejně otravné. Asi už jsem opravdu starý. *Fňuk*

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

Nevidím to zas tak černě jako mnoho lidí tady a ještě ve druhé řadě, jsem k tomu měl vlastně celkem pozitivní přístup. Příběh se někam vyvíjel a s koncem řady to nabralo zajímavé obrátky. Jenže pak přišel 3. díl 3. řady téměř všechny vztahy byly vyresetovány, vývoj z předělových dílů zmizel, vrátilo se to opět ke starému dobrému "will they, won't they" a mně došla trpělivost. Uvědomil jsem si, že takhle to bude ještě 8 řad. Neustálé natahování, které se nebude vůbec posouvat. S největší pravděpodobností cca 18 výplňových dílů na řadu, pak jen pár zásadních dějových, po kterých se ale stejně vše vrátí do statu quo a tak to pojede řadu za řadou. Přesně tak, jak se sluší na TV seriál, jehož hlavním záměrem je být v TV co nejdelší dobu. Už z té představy se mi udělalo nevolno a usoudil jsem, že je nejvyšší čas seriál odložit, než se mi stihne zprotivit. Dojmem z toho, co jsem viděl spíš za 3*, ale z představy té celkové úmornosti dávám 2.

plakát

Drazí běloši (2017) (seriál) 

Opouštím po 1. epizodě 3. řady. Chápu, že někdo nechce ustrnout a posunout se, ale to je potřeba dělat nějakým přirozeným vývojem. Nemůžu změnit chování většiny postav a příběhové linky jen tak, z ničeho nic a ještě si z toho utahovat a opakovaně přímo v ději odkazovat na to, jak to přeci není 3. řada seriálu na Netflixu. Postavy se mají vyvíjet nějak přirozeně, ne střihem mezi řadami, kdy se všechno nuceně promění jen proto, aby si to udrželo zajímavost, ne proto, že by to vycházelo z děje. Už v tu dobu jsem byl u toho seriálu na pochybách, ale tohle ho pro mě úplně zabilo a neměl jsem sebemenší touhu pokračovat. Do té doby jsem z toho měl víceméně podobné pocity, jako zmiňuje Bachy, ale tohle to srazilo ještě níž.

plakát

JoJova prazvláštní dobrodružství - Hvězdní rytíři (2014) (série) 

"Yare, yare." Hamon mi tam chybí, věci jako bublifuk je těžké opustit, ale Postoje, hlavně nepřátel, byly opravdu vynalézavé a tak jsem je nakonec vzal na milost a autoři se s nimi také vyblbli nad míru. Zábavu to staví nade vše, takže pokud to někdy vůbec nedává smysl, tak to vůbec nevadí. 80 %.

plakát

Vesmírní žraloci: Nenažraná strana Měsíce (2022) odpad!

Ti už se snad ani nesnaží. Kvalita je na nule a není z toho znát vůbec žádný pokus o dosažení čehokoliv jiného, než výdělku trochu peněz. Ambice všech úplně nulové a jsou zcela spokojeni s tragickým výsledkem, který nestojí za nic. Měl jsem z toho zároveň pocit, že jediné, o co se kdo snažil, bylo co nejvíc ponížit herce a zjistit, jak hluboko jsou jen ochotní klesnout pro tu šanci, objevit se ve filmu. Zde je navlékli do těch nejtrapnějších oblečků vůbec, dali jim téměř stejně trapné zbraně a nutili je říkat repliky, po kterých zřejmě poté potřebovali dlouhodobou terapii. 5 %.

plakát

Fairbanks blázní (1919) 

Tohle zdaleka nemá na grotesky pravých velikánů oboru. Humoru je tam spíš jen tak k pousmání a to jen někdy a ani té akce tam není nějak závratné množství. Příběh je slaboučký a na to, oč se jedná, je to zbytečně dlouhé. 45 % a raději libovolného Chaplina, Lloyda či Keatona.

plakát

Snoopy zamilovaný (1975) (TV film) 

Spíš to má náběh na 3*, ale za loutkové představení nemůžu dát méně než 4*.

plakát

Déšť - Nepřestávat doufat (2018) (epizoda) odpad!

Ukažte mi postapo, ve kterém nejsou divní kanibalové a já vám ukážu husu, co snáší zlatá vejce. Moc se mi líbilo, jak naši hrdinové byli zmateni z toho, jak může mít komunita čistou tekoucí vodu nazbyt a také čerstvou zeleninu a ukázalo se, že proto, že jsou to kanibalové. Zcela rozumné vysvětlení, které neponechalo žádné otázky. Děkuji.

plakát

Brutální vedro (2023) 

Ovšem Hospodářský, ten zvuk v tvém věku, to je ostuda!