Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Od té doby co jsem v televizi viděla skoro konec jsem další den neodolala a sháněla tento no prostě úžasný film. No a po shlédnutí jsem řekla jen jedno slovo: Bomba a pak jsem si to musela pustit znovu. Simon Pegg, Nick Frost a ostatní herci byli perfektní a nejvíc se mi líbil samozřejmě Simon. Miluji britské filmy, připadá mi že oni mají lepší humor a umí ho vyjádřit lépe než američané. Například ta scéna v divadle u hry Romeo a Julie, u toho jsem se nasmála a pak i tomu smíchu herečky ''Julie''. Dávám tomu 5 hvězdiček, protože je to jeden z těch lepších akčních/černých komedií.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Doufám, že mě tady za to neukamenujete, ale Hobbit se mi líbil o hodně víc než Pán prstenů. Trilogie pána prstenu mi prostě nepřirostla k srdci, možná to bylo tím že když to vyšlo bylo mi tak cca 10 let nic mi to neříkalo a to i do ted. Jenže tohle filmové zpracování mě okamžitě chytlo a připoutalo k židli, že jsem se nemohla odtrhnout (skoro). Ze začátku sice nic moc, kromě prologu od trpaslíků ale pak až se vydali na cestu necestu se to pěkně rozběhlo. Krásné epické scény vytvořeny v post produkci, hudba, barvy a HD. Tomuhle prostě musím dát 5 hvězdiček.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Asi prvních 30 minut jsem nevěděla která bije, když scény skákaly z doby do doby. Ale poté jsme se chytla a nechala se unášet skoro 3 hodiny skvěle propracovaných příběhem plný emocí a někdy i vtipných scén (Jim Broadbent na WC a 3 vymahači, nebo jak byl v tom domovudůchodců). Hodně se mi líbila propracovanost postav, hudba, prostředí a nějaké hlášky k zamyšlení. Jinak před filmaři smekám svůj pomyslný klobouk, natočit takhle těžký námět... Připomíná mi to film Počátek, kde také skákaly, ale ze snu do snu. I když tam herci hráli jednotnou roli. Proto filmu dávám 5 hvězdiček.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Pamatuji si jak jsem v ruce držela DVD a natěšeně spouštěla film těšila jsem se na cca hodinu a půl plnou povedené srandy. Po shlédnutí šečteno a podtrženo: zasmála jsem se asi tak 2x a říkala si Bože za co. Na začátku předem jasná výhra, jinak by to mohli rovnou zabalit a ve Francii šel děj od 10 k 5. Myslím, že filmaři měli zůstat jen u televizních dílů a modlím se, aby je nenapadl nějaký ještě blbější námět k dalšímu filmu. Moje hodnocení je 25%.

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

Takešiho hrad, je to stále o tom stejném, ale pokaždé se na to musím znovu a znovu dívat, Asi kouzlo Japonska. Tlupa japončíků se přišla dobrovolně ''zničit'' na bláznivých úkolech, které pro ně připravili další škodolibý japončíci. Dala jsem tomu 4 hvězdičky protože abych dala 5 tak by tam nesměly být někdy stupidní komentáře překladatele.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Když jsem na tento film šla do kina nejvíc jsem se obávala toho, aby to zas nebyl jeden z těch filmů: všechno zajímavé v traileru a zbytek filmu o ničem jako je to například u filmu Dark Skies. Ale upřímě řečeno bylo jsem mile překvapena. Já osobně miluji psychologické/ duchařské horory, protože z těch krvavých jsem už dávno vyrostla a nepřijdou mi nějak zvlášť úžasné. Sice v tomhle filmu není nějaká extra lekací scéna, teda možná až tak jedna u které jsem se sama lekla, ale celý děj hned od úvodní scény s panenkou až po konec s vymítáním matky rodiny je plný napětí a děsivé atmosféry u které někdy tuhne krev v žilách. Myslím že tento film je jen lepší verze filmu Žena v Černém jen ze 70.let 20.století. Proto tomuto filmu dávám 87%.

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

3 hvězdičky dávám za originalitu prvních dílů a sarkastické komentáře Ivany Pazderkové, které mě občas rozesmějí. Jinak je tento pořad plochý a bez nějakého nápadu, samozřejmě kromě nových a nových ''disciplín'' plus tupých a blbých soutěžících, kteří se přišli ztrapnit před celým Národem česka. Takže jsem zvědavá s čím přijdou dnes večer, ale podle ukázek to zřejmě bude ještě více nechutnější...