Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (18)

O Homem do Futuro

O Homem do Futuro (2011)

Fyzik Joăo (Wagner Moura) se po jednom ze svých pokusů ocitne v minulosti. Tehdy, přesně před dvaceti lety byl veřejně zostuzen a ztratil svou životní lásku, Helenu. Aniž by tušil následky svého činu, rozhodne se využít přiležitosti získat zpět svou lásku a změnit svou budoucnost k lepšímu.

Dobrodružství v Egyptě

Dobrodružství v Egyptě (2012)

Vydejte se do Egypta spolu s pěti štěňaty a opičákem za největším archeologickým dobrodružstvím všech dob. Náhrdelník Kleokatry se nesmí dostat do nesprávných kočičích spárů a naši malí hrdinové tomu musí dopomoci.

Rychlost života

Rychlost života (2010) (seriál)

Příroda, jak ji ještě neznáte. Manipulace s časem, světlem a za použití nejmodernějších technologií dovoluje zobrazit ty nejúžasnější okamžiky rychlosti života. Ve třech epizodách (Lovci východní Afriky, Zabijáci střední Ameriky a Predátoři Jihozápadu) se setkáme s nejroztodivnějšími živočišnými druhy.

Weekender

Weekender (2011)

Organizovat taneční párty není žádný med, o čemž se přesvědčí dva kamarádi, kteří se na začátku 90. let do takového projektu pustili. Obchody se jen hrnou, ale postupem času se přichomýtnou obvyklé problémy s organizací, bezpečností, drogové dealerství nevyjímaje. Situace se stává vážnou a pokud nebudou chtít přijít o všechno, včetně svých životů, budou muset učitit kroky k nápravě.

Hrdličky

Hrdličky (2011)

Zdá se, že Doughovi (Rhys Darby) po rozchodu s přítelkyní zbydou pouze oči pro pláč. Poté, co se ujme opatrovnictví raněné kachny, kterou nelezne na střeše svého domu, nastane v jeho nudném životě změna. Starosti s sebou přinášejí i radosti, Dough se zamiluje do Holly (Sally Hawkins) a spolu s přáteli začnou nový život. Zůstane ale takový i potom, co kachna odletí?

Mistři hip hopu

Mistři hip hopu (2011)

V Detroitu se koná šampionát v hip-hopových tancích Beat the World. Na tuto událost se připravují taneční skupiny z různých koutů světa, aby pak zvítězila ta nejlepší, a odnesla si výhru v hodnotě sto tisíc dolarů.

Můj bratr Bruce Lee

Můj bratr Bruce Lee (2010)

Všichni dobře víme, kdo byl Bruce Lee, co znamenal pro kinematografii 60. a 80. let a jak ovlivnil nejen své fanoušky po mnoho generací. Cesta k filmu však nebyla jednoduchá, a o tom, co jí předcházelo, se dozvíme z pamětí rodinných příslušníků Bruce Leeho, kteří tak svými vzpomínkami uctili jeho památku.

Charlie a Boots

Charlie a Boots (2009)

Paul Hogan (Charlie) se vrací na plátna kin v této australské road movie, ale už nikoli jako Krokodýl Dundie. Zdá se, že po smrti své ženy a v sedmdesáti letech nenajde v životě více radosti. To se rozhodne změnit jeden z jeho synů Boots (Shane Jacobson), který naloží otce do svého čtyřdveřového Kingswoodu a vydají se na cestu za dobrodružstvím k nejsevernějšímu cípu Austrálie. Možná během ní najdou novou chuť a energii do života.

Skyrunners

Skyrunners (2009) (TV film)

Bratři Nick a Tyler jsou ve škole terčem posměšků. Ale od chvíle, kdy jim spadne k nohám malé létající UFO, octnou se jejich hlavy v oblacích a zvedne se jim sebevědomí. Mladší bratr však díky tomuto stroji získá abnormální schopnosti a stane se terčem vetřelců, kteří se chystají zničit Zemi. Za pomoci vesmírného vznášedla se jim v tom noví hrdinové pokusí zabránit.

Gong fu chu shen

Gong fu chu shen (2009)

Nejen bojová umění patří k největším a nejstarším čínským tradicím. Jejich součástí je také bohatý jídelníček a jeho pečlivá příprava. Vařit může každý, ale jenom ten, který dokáže zvítězit v mistrovství o nejlepšího šéfkuchaře Číny, si zaslouží čepel „Ostří Dračí Hlavy". Své recepty a ještě něco ze své choreografie předvede Sammo Hung coby mistr šéfkuchař Wong Bing-Yi.

Lymelife

Lymelife (2008)

Snímek LIMELIFE je prvotinou Dericka Martiniho na režisérském křesle. Příběh se odehrává v zimních měsících na Long Islandu. „Tam uslyšíte vlak, ať jste kdekoliv," říká se... Dětstvím si musí projít každý a každý ví, že ne vždy je jednoduché. A není jednoduché ani pro Scotta, který se musí vypořádat jak s nástrahami dospívání, tak se vztahy ke své rodině a přátelům.

Don Chichot

Don Chichot (2007)

Nejslavnější španělský román, jehož autorem je Miguel de Cervantes, ztvárněný v podobě animované komedie. Následujte příběh dvou velkých hrdinů. Rytíře Dona Quixota a jeho nejlepšího přítele, Sancho Panza. Putování za vysněnou dívkou Dulcineou je dlouhá cesta, a proto tito přátelé z městečka la Mancha nepůjdou po svých. Na svých hřbetech je ponesou oslík Rucio, který se chce státi opravdovým koněm a Rociante, který je opravdu kůň. Všichni spolu prožijí spoustu dobrodružství, aby se nakonec jejich sny staly skutečností.

Knight Rider - Legenda se vrací

Knight Rider - Legenda se vrací (2008) (seriál)

A máme to tu znovu. Černý rytíř silnic Kitt a neohrožený strážce zákona Michael Knight alias Knight rider. Samozřejmě na všechno nebudou sami, ale za jejich zády jim bude stát tým specialistů a nejnovější technologie. Nejmodernější auto světa Kitt, mladý a energický Michael a ještě svižnější akce... a všichni zločinci se budou muset mít znovu na pozoru, protože tuhle dvojku nic a nikdo nezastaví.

Souboj cti

Souboj cti (1980)

Jerry (J. Chan) se rozhodne potrestat chlapíky, kteří vyhrožovali jeho otci. Tím si ovšem vyslouží pozornost jejich šéfa, pro kterého musí udělat jednu maličkost. Vyhrát turnaj siláků a bitkařů v Texasu. A aby měl jistotu, že uspěje, unese přítelkyni jeho bratra. Jerrymu nezbývá jiná možnost, než se dostat do finále a zvítězit!

Zajatec

Zajatec (1990)

Že vězení není žádný med, to ví každý - a co teprve ten, kdo je odsouzen neprávem? A když je pak jedinou vládnoucí mocí nejvyšší důstoník, je jen otázkou času, kdy dojde k problémům a k boji o holý život. Útěky a vzpoury vězňů jsou jen začátkem "války". Války odpadlíků a vyšší moci. Je jen otázkou, kdo z ní vyvázne živý...?

Pomsta tygra

Pomsta tygra (1979)

Ho-Yuen (Jackie Chan) se vydává pomstít svého učitele, který byl zabit při neférovém souboji mistrem klanu Trpělivosti. Po letech vraha najde, ten ale svého činu lituje a Ho-Yuen je zlákán gangem Weie na cestu loupeží a vražďění. Jejich posledním vzdorem je onen klan Trpělivosti a Ho-Yuen má příležitost vyřídit si staré účty. Před tím ale bude muset rozeznat dobro od zla...

Mari to koinu no monogatari

Mari to koinu no monogatari (2007)

Příběh dvou dětí Ryota a Aya, které naleznou opuštěné štěně a ujmou se ho. Uběhne několik let a ze štěněte je už dospělá Mary a matka tří malých psíků. Jejich životy by plynuly spokojeně dál, kdyby se ovšem nepřihodila katastrofická událost v podobě zemětřesení a následných záplav a tím je od sebe neodtrhla. Všichni se ocitnou v nebezpečí života a otázkou je, zda-li vyváznou živí a jestli se znovu setkají.

Ssonda

Ssonda (2007)

Yang Chun-gon je obyčejný člověk, který se jednoho krásného dne probudí ze svého snu, stát se závodním jezdcem. Byl by to obyčejný den, který mu stejně jako život, naplánoval jeho otec, kdyby se nevyskytly situace, které jej navždy změní. Manželčina žádost o rozvod, vyhazov ze zaměstnání, počůrání zdí policejní stanice a následné zatčení jsou jen začátkem jeho nového dne. A když se při útěku seznámí s Park Man-suem, asi by jej v tu chvíli nenapadlo, že to může být den poslední. A i když se mu splní jeho sen, před zákonem nikdo neuteče! Jedině, že by....

Reklama